A 'LA CASA FUERTE'

Isa Pantoja esclata a plorar pel cas Cantora: «No em sembla normal el que estic veient»

La concursant de 'La casa fuerte' es va assabentar en directe de les últimes novetats entre la guerra de Kiko Rivera i Isabel Pantoja

isa-pantoja

isa-pantoja

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Tot i que està concursant en la segona edició de ‘La casa fuerte’,  Isa Pantoja es manté al corrent de tot el que està succeint entorn de la guerra entre la seva mare i el seu germà, Kiko Rivera. La filla de la cantant es va assabentar aquest diumenge en directe del que va succeir divendres passat a ‘Cantora, la herencia envenenada 2,’ un nou especial que va comptar amb la presència de Teresa Rivera, la germana de Paquirri. 

Després de veure un resum del programa, on Pepi Valladares va fer unes impactants declaracions, Isa Pantoja es va ensorrar en directe: «¿Tu creus que és normal tot el que està sortint? Jo no ho veig normal. No és just». «Les coses s’han de fer en un altre lloc, però no aquí. Estan removent el passat, ensenyant-ho tot públicament. Hi ha gent allà que, o sigui...», va afegir mentre esclatava a plorar sense poder acabar la frase. 

«No em sembla normal el que estic veient. T’ho juro, no em sembla normal», va insistir la concursant de ‘La casa fuerte’ durant la seva conversa amb Jorge Javier Vázquez. D’altra banda, va voler deixar clar que «no estic traient culpes ni justificant ningú», però va apuntar que «tot això es pot fer d’una altra manera». 

Respecte al conflicte entre la seva mare i el seu germà, va afirmar que no tenia ni idea que arribarien a aquests extrems: «No m’ho esperava. Han tingut algun conflicte i alguna baralla, però mai havien arribat fins a aquest punt». «Aquesta baralla ve pels diners. No és pel carinyo o l’afecte. No és per això», va admetre Isa. 

Notícies relacionades

«Quan jo parlava a les entrevistes i demanava el carinyo de la meva mare, que sempre he dit que m’ho ha donat tot en l'aspecte material, ningú ho va entendre. Però realment mai li he retret res. Millor o pitjor, però m’ho ha donat tot en aquesta vida», va comentar la concursant, que considera que el tracte que va rebre va ser injust: «Quan jo deia que necessitava que m’entengués més, a mi em posaven a parir»

«No estic dient que el meu germà no tingui raó, probablement la té. ¿Per què ha de mentir? Dirà la veritat i pot acostar-se a la família Rivera, és lliure. Em quedo al marge, però això se’ls està escapant de les mans. Es poden arreglar les coses en un altre lloc. No dono crèdit al que està passant», va concloure Isa en el ‘reality show’ de Telecinco.