VÍDEO

Beatriz Luengo acudeix com a convidada al 'TCMS' dels EUA i triomfa amb la seva imitació de Lady Gaga

La cantant, finalista en la cinquena edició espanyola del 'talent show', va sorprendre amb una aconseguida actuació

whatsapp-image-2020-11-23-at-210121

whatsapp-image-2020-11-23-at-210121

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest diumenge Beatriz Luengo va aparèixer a Univisión com l’estrella convidada de la versió nord-americana de ‘Tu cara me suena’. L’artista, que és la primera espanyola que acudeix al ‘talent show’, va sorprendre els espectadors al pujar-se a l’escenari caracteritzada com Lady Gaga per interpretar ‘Poker face’, un del seu èxits més importants. 

«Coneix molt bé aquest programa perquè va quedar com a finalista de TCMS a Espanya», va explicar Rafal Araneda, presentador del programa, per donar-li la benvinguda a Luengo. L’artista, que va arribar a la quarta posició en la cinquena temporada del format al nostre país, va imitar a la perfecció la veu de Lady Gaga i va aconseguir recrear els seus moviments al videoclip original, emportant-se d’aquesta forma l’aplaudiment dels membres del jurat. 

Després de l’actuació, Luengo va recordar amb carinyo la seva participació a ‘Tu cara me suena’: «Estic molt feliç i emocionada, ha sigut un programa molt important per a la meva carrera». A més, els va dedicar unes paraules als concursants: «Valoro molt el que fan. Ser aquí és un risc i és de valents, com a artistes ja han demostrat tot el que valen dins de la seva veu i el seu art. Ara han de posar-se al límit i és molt complicat». 

Notícies relacionades

Ana Brenda, copresentadora del ‘talent’ a Univisión, va convidar Luengo a participar en la pròxima edició: «¿T’apuntaries a una nova temporada?». «¡M’encantaria! Com a espanyola puc fer d’Isabel Pantoja o alguna flamenca», va afirmar la cantant entre rialles. 

Si finalment es converteix en concursant de ‘Tu cara me suena’ als Estats Units, Beatriz Luengo haurà de fer lloc a la seva atapeïda agenda. Aquesta setmana ha guanyat un Grammy Llatí al millor Àlbum Pop Vocal com a compositora de ‘Pausa’, l’últim àlbum de Ricky Martín. A més, porta més de nou edicions publicades del seu llibre ‘El despertar de las musas’