S'ASSABENTA DE TOT

Isa Pantoja es desmarca de la guerra entre Kiko i la seva mare: «Ells no van donar la cara per mi»

La concursant de 'La casa fuerte' es va assabentar aquest dijous de tots els detalls sobre la guerra familiar

isa-pantoja

isa-pantoja

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Isa Pantoja es va assabentar ahir a la nit dels principals titulars que va donar el seu germà, Kiko Rivera, en la demolidora entrevista que va utilitzar per trencar per complet la relació amb la seva mare. La germana del DJ, concursant de ‘La casa fuerte’, va poder conèixer durant la gala d’ahir a la nit la tempesta mediàtica que s’està produint entorn d’aquest assumpte i que ha provocat que Telecinco programi aquest divendres l’especial ‘Cantora: la herencia envenenada’

Després de veure alguns dels atacs de Kiko cap a la cançonetista, Isa va manifestar que no té cap intenció d’elegir bàndol en aquesta guerra: «A mi se m’ha criticat molt per parlar i expressar-me quan he tingut problemes amb la meva mare. Jo no vaig dir ni una quarta part del que ha dit ell i em van afusellar. Ara no em posicionaré amb ningú». 

Isa també va poder llegir el comunicat que va llançar la seva mare com a resposta, en el qual anunciava que emprendrà accions legals contra aquells que parlin d’ella: «No m’esperava menys de la meva mare, sabia que alguna cosa faria per parar això i protegir el seu honor i intimitat. Això dona peu que molta gent digui coses d’ella, de Cantora, del testament, dels diners... Em sembla tan lleig. No ho entenc, no sé on arribarem. L’únic que puc dir és que en aquest aspecte m’he de posicionar amb ella». 

Notícies relacionades

 

No obstant, en termes generals, Isa va insistir que no es posicionarà, seguint d’aquesta forma la mateixa estratègia que han utilitzat els seus familiars quan ha sigut ella la nota discordant del clan Pantoja: «Només em puc posar al lloc dels dos per intentar que les coses parin. He estat en una posició semblant i ells no han donat la cara per mi en gaires ocasions, així que jo tampoc la donaré per ningú».