JA EN VAN 13

Samira, extronista de 'MYHYV', s'afegeix a la llista de concursants de 'La casa fuerte 2'

Telecinco estrena aquest dijous a les 22.00 hores la nova temporada del 'reality show'

samira

samira

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Només falta un dia per a la gran estrena de ‘La casa fuerte 2’ a Telecinco, però la cadena encara continua confirmant alguns dels seus fitxatges. Durant el matí d’aquest dimecres, 4 de novembre, el programa ‘Mujeres y hombres y viceversa’ ha fet oficial la participació de Samira Jalil en el format de telerealitat. 

Argentina de pare libanès i mare francesa, Samira es va donar a conèixer a la televisió després del seu pas pel ‘dating show’ de Cuatro com a pretendent de Rafa Mora i també com a tronista. La jove es veurà les cares a ‘La casa fuerte’ amb Tom Brusse, el concursant estrella de ‘La isla de las tentaciones’. Durant les últimes setmanes s’ha dit que podria haver mantingut un ‘affaire’ amb el jove quan ja estava amb Sandra, que també participa en el ‘reality’. 

 

Notícies relacionades

Samira, que aquest estiu es va asseure a ‘Sábado Deluxe’ per parlar de la seva experiència a les festes privades que organitzen els futbolistes, també va estar a punt d’entrar en la quarta temporada de ‘GH VIP’. No obstant, l’audiència va preferir que Dani Santos (‘GH 12+1’) i Laura Campos (‘GH 12’) fossin els nous inquilins de la casa de Guadalix de la Sierra. 

‘La casa fuerte’ obrirà aquest dijous les seves portes a Telecinco amb un nou grup de famosos que estaran disposats a aconseguir el premi final. Els concursants confirmats fins ara són Isa Pantoja i Asraf BenoMahi Masegosa i el seu nòvio, Rafa Moya; Sonia Monroy i el seu marit, Juan DiegoMari Cielo PajaresAntonio Pavón, i Albert Álvarez. La cadena també ha fet oficials els fitxatges avançats en exclusiva per YOTELE: Tom Brusse, la ‘temptadora’ Sandra i Cristini Cuoto