EXCLUSIVA YOTELE

La polèmica Cristini Couto, de 'MYHYV', es prepara per concursar a 'La casa fuerte'... ¿amb una enemiga?

Va saltar a la fama després de ser portada d'Interviu i ara participarà en el seu primer 'reality' com a concursant

cristini

cristini

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘La casa fuerte’ està a punt d’arrencar la segona edició a Mediaset. El ‘reality’ produït per Bulldog TV i presentat per Jorge Javier Vázquez, Sandra Barneda i Lara Álvarez, ja ha tancat el seu càsting de concursants (com ja vam avançar) entre els quals es trobarà la polèmica participant de ‘Mujeres y hombres y viceversa’ Cristini Couto, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

La jove, que va fer el seu gran salt a la fama després de guanyar el concurs Miss Transsexual 2007 i ser portada de la revista Interviu, va protagonitzar nombrosos moments en el ‘dating show’ que ara li han servit per obtenir el passaport al ‘reality’ en el ‘prime time’ de Telecinco. S’unirà a Tom Brusse i Sandra Pico, participants de ‘La isla de las tentaciones 2’, avançats aquest divendres 30 d’octubre en exclusiva per aquest portal.

S’ha de recordar que Cristini Couto va ser pretendent de Fede a ‘MYHYV’, que va prendre la decisió d’expulsar-la després de descobrir-se que havia treballat com a noia de companyia. Tot apunta que concursarà a ‘La casa fuerte’ amb Samira, una de les seves grans enemigues al plató de l’espai que llavors presentava Emma García, segons avança el portal de crònica rosa Cotilleo i ha confirmat YOTELE

Notícies relacionades

Isa Pantoja i Asraf Beno, Sonia Monroy i Juan Diego (el seu marit) i Mari Cielo Pajares, confirmats tots en diferents programes de Mediaset. Segons la informació a què ha tingut accés en exclusiva aquest portal, la previsió de Mediaset és estrenar la segona edició de ‘La casa fuerte’ el pròxim dijous 5 de novembre.

Aquest portal ha pogut saber que els concursants ja estan seleccionats i aquest mateix diumenge se sotmetran a les corresponents proves PCR que garanteixin que no estan contagiats amb Covid. Amb tots els resultats negatius, es confinaran en un espai indeterminat de Madrid abans d’entrar al concurs, que se celebrarà al mateix recinte que l’estiu passat, però adaptat a la temporada d’hivern.