COMPARTEIX LA SEVA OPINIÓ

Mercedes Milá, taxativa sobre Corinna Larsen: «És una traïdora»

La presentadora de Movistar+ ha opinat sobre l'amiga del rei Joan Carles I

mercedes-mila

mercedes-mila

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Mercedes Milá torna a la televisió amb la segona temporada de ‘Scott y Milá’, que es pot veure cada diumenge a partir de les 22.00 hores a #0 de Movistar+. Coincidint amb l’estrena dels nous capítols del programa, la veterana presentadora ha estat molt present en els mitjans durant les últimes setmanes i no s’ha tallat a l’hora de donar la seva opinió sobre determinats temes d’actualitat, com el paper del Govern en la gestió del coronavirus. 

La que va ser presentadora de ‘Gran hermano’ també ha parlat dels escàndols que envolten Joan Carles I. Com va assegurar en declaracions a YOTELE, Milá considera que una entrevista al rei emèrit «no tindria preu ni per al nostre país ni per a ell mateix». «En una entrevista de veritat, sense condicions, de cara a cara amb la gent. Això és una entrevista de veritat i això és valor», va afirmar. 

Notícies relacionades

En una entrevista per a la revista ‘Lecturas’, Mercedes Milá revela aquest dimecres quina seria la primera pregunta que li faria si el tingués davant: «¿Per què?». A més, reconeix que no té massa interès a tenir una xerrada amb una altra de les peces clau d’aquest assumpte: Corinna Larsen

«Amb aquesta noia em passa una mica que... no et dic que no l’entrevistés. Però si em preguntes que si m’agradaria, la resposta és que no», assenyala en aquest mitjà: «És tan lleig el que ha fet Corinna. Entregar les fotos que ha entregat, explicar les coses que ha explicat...». «Quan tu has sigut l’amant d’algú, hi ha una cosa sagrada: mantenir el secret passi el que passi», comenta Milá, que es refereix a l’amiga del rei com una «traïdora».