PARLA AMB PABLO MOTOS

Carmen Maura visita 'El hormiguero': «Mai vaig estudiar per ser actriu»

La intèrpret va anar al programa d'Antena 3 per presentar 'Alguien tiene que morir', la nova sèrie del creador de 'La casa de las flores'

carmen-maura

carmen-maura

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carmen Maura va visitar aquest dimarts el plató d’‘El hormiguero’ per presentar ‘Alguien tiene que morir’,la nova sèrie creada per Manolo Caro (‘La casa de las flores’) que s’estrenarà a Netflix el pròxim 16 d’octubre. «A l’ésser gran i de risc em tracten com una reina», va dir fent broma la veterana actriu, que va reconèixer que s’ha ficat al paper de «la dona més dolenta» que ha interpretat en tota la seva carrera. 

Durant la seva entrevista amb Pablo Motos, Maura va fer balanç de la seva trajectòria professional i va reconèixer que prefereix no donar-li massa voltes als seus personatges: «Si està ben escrit, m’estudio el guió i noto com ella es va ficant dins meu. Quan començo a rodar camina sola, mira sola i es mou sola». 

Notícies relacionades

«El primer dia de rodatge el meu personatge em sol sorprendre, perquè és com si el posés a caminar. L’important és estudiar-ho a casa. Tot el que dius, com anirà vestida, les seves circumstàncies», va explicar l’actriu, que va sorprendre el presentador a l’afirmar que no compta amb formació acadèmica en el camp de la interpretació: «Soc bastant senzilla com a actriu perquè mai vaig estudiar per a això»

Al ser preguntada sobre les parelles que sorgeixen en les jornades de rodatge, Maura va respondre de manera taxativa: «No solen durar». «És com quan sorgeix una parella en una colla d’estiu. Estem tots junts, es creen situacions i és divertit», va apuntar la intèrpret, que va explicar que en el seu cas intenta que ningú se n’assabenti. «M’he enrotllat més amb caps que amb actors», va arribar a confessar la convidada de Motos. 

Temes:

Carmen Maura