TORNA A LA CÀRREGA

Ana Rosa contra el Govern: culpa Sánchez d'«esperar que Madrid s'ofegui»

La presentadora critica que el president hagi «esperat fins a l'últim moment» per acudir al rescat d'Ayuso

ana-rosa

ana-rosa

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ana Rosa Quintana ha tornat a la càrrega contra el Govern durant el matí d’aquest divendres. La presentadora de Telecinco, que critica sovint l’Executiu de Pedro Sánchez , va sorprendre ahir al mostrar el seu desacord amb la gestió d’Isabel Díaz Ayuso  davant la segona onada de Covid-19 a la Comunitat de Madrid: «No entenc com hem arribat a aquest rebrot i que estiguem igual que al març».

No obstant, aquest matí ha recuperat el seu to crític contra el president del Govern i l’ha culpat d’«esperar que Madrid s’ofegui». «A la sisena ha arribat la resposta», ha assenyalat Ana Rosa a l’inici del programa, fent referència a les cartes que li hauria enviat Ayuso Sánchez per sol·licitar l’ajuda del Govern central. 

Notícies relacionades

«Potser és que Ayuso no escrivia bé la direcció al sobre», ha ironitzat la presentadora de Telecinco: «Per fi ha trobat boli i paper per escriure: Estimada Isabel...». Així mateix, ha criticat que Sánchez hagi esperat «fins a l’últim moment per salvar el soldat Ayuso»

«Ha calgut esperar que Madrid s’ofegui per donar la seva ajuda», ha insistit la comunicadora abans d’acabar: «Els madrilenys volem solucions»