NOVA TEMPORADA

Fernando Simón grava a Mallorca la seva participació en el programa de Jesús Calleja

Els veïns de Cala Millor van poder veure l'epidemiòleg mentre muntava en globus aerostàtic amb el presentador

fernando-simon

fernando-simon

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jesús Calleja ja està preparant la nova temporada de ‘Planeta Calleja’, que en una de les seves entregues comptarà amb un dels rostres més populars d’aquest atípic 2020 marcat per la crisi de la Covid-19. L’epidemiòleg Fernando Simón ha acceptat la invitació de l’aventurer lleonès per gravar la seva participació en el programa, que tornarà al ‘prime time’ de Cuatro en una data encara per determinar.

Segons avança ‘El Diario de Mallorca’, els veïns de la localitat costanera de Cala Millor van poder veure Simón passejant pels seus carrers en companyia de Calleja. El presentador i el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries també van ser localitzats en una zona turística mentre pujaven a un globus aerostàtic, per recórrer des de l’aire part del sud i del llevant mallorquí. 

Notícies relacionades

A causa de la seva participació en el programa, aquest dilluns Fernando Simón no va acudir a la roda de premsa per informar sobre l’evolució de la pandèmia del coronavirus a Espanya. El seu lloc va ser ocupat per Silvia Calzón, secretària d’Estat de Sanitat. Al ser preguntada per l’absència del seu company, l’epidemiòloga va explicar que estava disfrutant «d’un merescut descans»

De moment es desconeix quan aterrarà la nova temporada de ‘Planeta Calleja’ a Cuatro, tot i que sembla que no serà aviat. Segons aquest mitjà, els veïns que van veure Simón van explicar que el programa de Calleja va impedir captar imatges, al·legant que es tractava d’una gravació i que trigaria bastant temps a emetre’s.