NOVA INTEGRANT

Malú, fitxatge bomba d'Antena 3 per a 'Mask Singer' en substitució d'Ainhoa Arteta

La cantant torna a treballar en televisió tres anys després de ser coach de 'La Voz', en el nou talent musical d'Antena 3, que comença les seves gravacions

malu

malu

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Cop d’efecte d’Antena 3. La cadena d’Atresmedia ha fitxat Malú, que s’afegeix a l’equip d’investigadors de ‘Mask Singer: adivina quién canta’ per valorar les actuacions dels famosos emmascarats i intentar esbrinar la seva identitat, segons ha explicat YOTELE i ha avançat Lockout Media.

La cantant, absent dels escenaris després del seu embaràs, torna per la porta gran a televisió de la mà del nou talent musical presentat per Arturo Valls, tres anys després de ser ‘coach’ de ‘La Voz’ a Telecinco. La incorporació de Malú es produeix després de la baixa d’última hora d’Ainhoa Arteta, que pel canvi de data de les gravacions com a conseqüència de la Covid-19 no ha pogut reorganitzar la seva agenda per emprendre aquest projecte.

Notícies relacionades

No obstant, fonts consultades per YOTELE asseguren que Malú era la primera opció d’Antena 3 i Fremantle, productora del concurs musical, per asseure’s la taula que compartirà amb Los Javis i José Mota. No obstant, l’estat avançat de gestació de la cantant va impedir que pogués acceptar la proposta al seu moment.

D’aquesta manera, les gravacions de ‘Mask Singer: adivina quién canta’ comencen per fi aquest divendres 11 de setembre. L’objectiu d’Antena 3 és estrenar-lo al llarg d’aquesta temporada en ‘prime time’ una vegada s’emeti l’edició de ‘La Voz’, que comença aquesta nit, i la recta final de la vuitena edició de ‘Tu cara me sunea’, també posposada per culpa de la pandèmia sanitària. NOTÍCIA EN ELABORACIÓ.

Temes:

Malú Antena 3