A 'SÁLVAME'

Daniela Blume revela els secrets d'OnlyFans: «He arribat a guanyar 20.000 euros en un dia»

La locutora de ràdio va destapar a 'Sálvame' tots els detalls de la coneguda plataforma de contingut privat

daniela-blume

daniela-blume

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La plataforma OnlyFans està de plena actualitat. Fa uns dies ‘Sálvame’ va revelar els noms dels famosos que tenen un perfil en aquesta xarxa social, en què publiquen tota mena de continguts eròtics i sexuals que només poden veure altres usuaris que hagin pagat una subscripció. Una d’elles és Daniela Blume, que va atendre el programa de Telecinco per destapar els secrets d’aquest negoci. 

La coneguda locutora de ràdio va respondre als dubtes dels col·laboradors i va revelar algunes de les peticions que li han arribat a fer en el seu perfil: «Hi ha moltes parelles i m’han demanat roba interior per posar-se-la, ell i ella». «Si pot ser, millor utilitzada», afirmava entre rialles a través d’una connexió en directe. 

«Aquesta plataforma és com tot, qualsevol li pot donar un ús personal. En el meu cas és com el meu nòvio, si t’hi subscrius reps el que veuria la meva parella. És com un confessionari, com un súper de ‘GH’ però sexual», va explicar la Daniela, que va deixar clar que no compleix totes les peticions dels seus subscriptors: «Els meus límits van sorgint de forma natural»

Notícies relacionades

En aquest sentit, va assenyalar que no fa videotrucades i que no queda amb ningú en persona: «Hi ha moltes coses que no faig perquè no em neix del cor. No quedo amb ningú, però és veritat que he conegut gent que m’interessa». «Amb la primera entrada de pasta i de gent que s’hi va subscriure sense donar-los res, em vaig sentir molt avalada», va afegir.

D’altra banda, la Daniela va confessar que ha arribat a guanyar 20.000 euros en un dia. «La primera vegada vaig pujar un pla detall dels meus pits que si el pujo a les xarxes socials me’l censuren». «Amb aquesta mateixa foto a les 24 hores vaig guanyar aquests diners. Allà vaig pensar que aquest lloc és increïble», va afirmar l’experta en OnlyFans. 

Temes:

Sálvame