EL PROGRAMA SEGUEIX

Concha Velasco abandona 'Cine de barri' després de gairebé una dècada al capdavant

L'actriu ha pres la decisió d'acomiadar-se del mític espai de cine que presentava des de 2011

concha-velasco

concha-velasco

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Concha Velasco s’acomiada de ’Cine de barri’ després d’haver-se mantingut gairebé una dècada al capdavant del programa. L’actriu hauria pres la decisió de tancar aquesta etapa a TVE, que té previst mantenir en emissió el mític espai de cine que va iniciar les emissions el 1995. De moment, es desconeix qui agafarà les regnes del programa a partir d’ara. 

La veterana actriu va aterrar a TVE com a presentadora de ‘Cine de barri’ el gener de 2011, i des d’aleshores ha estat al capdavant del programa de manera gairebé ininterrompuda. Velasco va haver d’absentar-se durant uns mesos el 2014 a causa d’una malaltia i va ser substituïda temporalment per Elena S. Sánchez, que podria ser una de les candidates per liderar el programa. 

Notícies relacionades

Tal com avança el portal FormulaTV, Velasco ha sigut l’encarregada de prendre aquesta decisió professional. No obstant, a l’agost concedia una entrevista a El Correo en què deixava d’aquesta forma la seva continuïtat en l’aire: «No m’han tornat a trucar»

Amb la marxa de la reconeguda intèrpret, ‘Cine de barri’ tanca la seva tercera etapa a la televisió pública. La primera va estar presentada per José Manuel Parada des de 1995 fins a 2003, mentre que la segona es va emetre des de 2004 fins a 2010 amb Carmen Sevilla com a mestra de cerimònies.