BONES NOTÍCIES

Dani Rovira supera el càncer que patia: «Avui és el primer dia de la resta de la meva vida»

L'actor i humorista va ser diagnosticat amb un limfoma de Hodgkin el mes de març passat

dani-rovira / periodico

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Després que el mes de març passat revelés que tenia càncer, aquest dissabte Dani Rovira ha compartit la notícia més esperada per tots els seus seguidors. L’actor ha anunciat a les seves xarxes socials que ha superat la malaltia, després de diversos mesos de tractament en què s’ha sotmès a sessions de quimioteràpia i radioteràpia. «Avui és el primer dia de la resta de la meva vida. ¡ESTIC CURAT!», ha escrit a Instagram. 

El 25 de març, l’humorista va fer públic que li havia sigut diagnosticat un limfoma de Hodgkin, un tipus de càncer que afecta el sistema limfàtic. Afortunadament, ha aconseguit curar-se i ho celebra amb un emotiu missatge: «Tot acaba i tot comença avui. Sis mesos de pujada a una de les muntanyes més dures a què m’he enfrontat, però per fi he arribat al cim i, creieu-me, les vistes des d’aquí són precioses i reveladores».

Al llarg de la publicació, l’intèrpret de ‘Ocho apellidos vascos’ dona les gràcies a totes aquestes persones que l’han acompanyat en aquesta dura experiència: «Mai acabaré d’agrair a totes les persones (família, personal sanitari, amics, coneguts i desconeguts) que, d’una manera o una altra, han alleujat i ajudat en la meva pujada a aquesta gran escarpada. L’ésser humà és, de soca-rel, meravellós i ho he pogut comprovar».

Notícies relacionades

D’altra banda, Rovira afegeix unes paraules que estarien dirigides a la seva parella, Clara Lago: «Gràcies, companya, per compartir el pes de la motxilla, els avituallaments i per aquestes vistes irrepetibles. Gràcies per la llum en la nit i la cadira al camí. I per no deixar-me anar...» L’actor tampoc s’oblida de totes aquelles persones que estan passant per una situació similar a la seva, així com dels qui no la van poder superar: «Va per tots els que continuen pujant serralades, i per tots els que, malgrat donar-ho tot, no ho han aconseguit».

«Estic enamorat de la vida. No soc millor que ningú però del que estic segur és que el Dani que ha arribat al cim és infinitament millor que el que fa un any s’estava per planes sense importància», afegeix abans de finalitzar: «I va per tu, estimat amic, heroi i profeta. Gràcies per guiar-me, Pablo. El teu missatge i la teva lluita continuen més presents que mai».

Temes:

Dani Rovira