A 'LA SEXTA NOCHE'

José Sacristán critica Pablo Iglesias i parla de la marxa de Joan Carles I: «No pot ser més penós i cutre aquest final»

L'actor va assegurar en l'espai presentat per Hilario Pino que el líder de Podem sempre té afany de protagonisme

collage-dekklwekewkjewjkwe

collage-dekklwekewkjewjkwe

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les paraules de José Sacristán en ‘La Sexta noche’ estan donant molt a parlar aquest diumenge a les xarxes socials. El protagonista de ‘Velvet’ i ‘Alta mar’ es va mostrar molt crític amb el rei Joan Carles I després de publiqués la primera fotografia des que decidís marxar del país: «Sento una ira profunda per aquest final tan estúpid i pena pel que està passant. Em fa mal perquè el desenllaç d’aquella pel·lícula que comencem a rodar a la Transició no pot ser més vulgar i lamentable».

«M’és igual si és fugida no. L’esdeveniment per si mateix és el que em sembla lamentable. El resultat final d’aquesta pel·lícula», va afirmar l’actor, tornant a posar èmfasi en el relat dels esdeveniments ocorreguts: «El final de la pel·lícula no pot ser més trist, mes penós i més cutre amb aquesta cosa cutre de comissions i amb personatges tan sinistres com Corinna o Villarejo».

En aquest sentit, Sacristán va assegurar que no té sentit que no es digui on es troba el monarca emèrit després de la seva decisió de marxar d’Espanya, preguntant-se que li diria Santiago Carrillo si aixequés el cap: «És lamentable el que està passant. Aquest disbarat autoritza fins i tot que gent amb qui no estic d’acord, com Torra, faci pronunciaments. Només es pot lamentar».

«Sempre hi ha per part de Pablo Iglesias un afany de protagonisme»

D’altra banda, José Sacristán va reconèixer que hi ha una dualitat en el Govern de coalició de PSOE i Unides Podem sobre aquest tema, però, no obstant, espera que no desemboqui en una ruptura perquè això seria la «satisfacció de la dreta»: «Confio que aquest projecte polític segueixi endavant».

Notícies relacionades

A més, l’intèrpret també va tenir paraules critiques amb Pablo Iglesias, que considera que té «la impaciència del mal aprenent»: «Sempre hi ha per part d’ell un cert afany de protagonisme».

«No crec que la figura del rei Felip estigui amenaçada i no veig pròxima la república en absolut. No és perquè jo la desitgés o no, però no la veig pròxima atesa la relació de forces i en la circumstància actual en què som. No crec que aquesta sigui la urgència», va explicar Sacristán, afegint que és «millor que el Govern es mantingui i més tenint en compte la posició i el perfil del contrincant o contrincants polítics»