POLÈMICA

Sense mascaretes i poca distància social: indignant concert de Taburete al Festival Starlite de Marbella

El grup liderat per Willy Bárcenas va convocar els seus seguidors al festival, que no va vetllar perquè es complís la distància de seguretat ni va obligar que s'utilitzés la mascareta obligatòria

collage-dkekdkwkedew

collage-dkekdkwkedew

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El concert que ha fet Taburete a Marbella ha generat una enorme polèmica a les xarxes socials. El grup liderat per Willy Bárcenas va convocar els seus seguidors al festival Starlite, que a jutjar per les diferents imatges gravades, no va vetllar perquè es complissin les mínimes mesures de seguretat per evitar contagis per Covid-19.

Notícies relacionades

De fet, pràcticament ningú dels assistents a l’esdeveniment portava mascareta i pocs complien la distància de seguretat d’almenys un metre i mig. Per exemple, es pot apreciar en un vídeo gravat per Javier Negre que només una persona la porta i una altra la porta abaixada a l’altura de la barbeta.

Per la seva banda, Starlite, el festival organitzador del concert de Taburete, ha volgut aclarir que només es tracta d’unes imatges preses des d’un angle que dona lloc a confusió i que no és real que no hi hagués distància de seguretat entre els assistents. Per demostrar-ho, ha volgut publicar un vídeo en el seu compte oficial d’Instagram en què es pot veure des de darrere de les grades que sí que hi havia un cert distanciament entre els assistents.

Temes:

La Sexta Música