A LA SEMIFINAL

'La casa fuerte': Rafa Mora es retroba amb Macarena i amb el seu enemic Labrador

Els dos concursants van trepitjar el plató del 'reality show' després de quedar-se sense una plaça a la gran final

la-casa-fuerte

la-casa-fuerte

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Telecinco va emetre ahir a la nit la semifinal de ‘La casa fuerte’. A només tres dies que el ‘reality show’ , la parella formada per María Jesús i Juani es va quedar sense opcions d’aconseguir el premi final i es va convertir en la primera expulsada de la nit. Els que també van abandonar la casa van ser Macarena i Labrador, que van protagonitzar un dels moments més comentats de la nit. 

La jove es va retrobar al plató amb el seu nòvio, Rafa Mora, que li va dedicar unes emotives paraules en presència de Labrador, un dels seus grans enemics i parella de concurs de Macarena. A diversos metres d’ella per respectar la distància social, la va felicitar pel paper que ha exercit en el programa: «Per a mi ets la guanyadora moral. Has tingut una classe, una educació i un saber estar que feia falta en aquesta casa. Estic molt orgullós de tu, tant de bo pogués abraçar-te». 

Mentre Macarena es posava a plorar, Rafa li va llançar un dard a la resta de concursants que han conviscut amb ella: «Eres la nena nova, la principiant, però has estat a l’altura. En un altre tipus de ‘reality’ se t’hauria premiat, però no era el teu ‘reality’. Ens confonem, ha sigut una casa de bojos. Però ja està, no ho sabíem». 

Rafa sí que es va mostrar agraït amb el comportament que han tingut Yola i Leticia amb Macarena, moment que Jorge Javier Vázquez va aprofitar per ficar zitzània entre ell i Labrador. «No sé si et nomenarà a tu», va deixar caure el presentador davant del concursant, que va respondre amb un sec «no vull que em nomeni».  

Notícies relacionades

La tensió va ser en augment quan Jorge Javier va voler conèixer l’opinió de Labrador sobre les paraules de Rafa. «No sé, no ho estava escoltant. T’estava mirant a tu», va afirmar ell. Macarena, per la seva banda, va assegurar que el seu company de concurs li ho ha fet passar «molt malament». «Fins al vestit que m’anava a posar avui no me l’he pogut posar perquè m’ha tirat un refresc a la motxilla», va revelar. 

«Han quedat tots retratats», va apuntar Rafa des del sofà mentre tranquil·litzava la seva nòvia: «És igual afecte, tot i que et vulguin boicotejar la teva arribada estàs guapa amb el que et posis». «M’han fet de tot, però sempre he mantingut la bona educació que em van donar els meus pares», va assenyalar Macarena, que va emocionar la seva parella amb un afectuós missatge: «Em cuida, m’estima, em protegeix tots els dies. Tots els matins em recorda com de bonica soc. T’admiro perquè tens els millors valors que es poden tenir».