PUJA LA TEMPERATURA

'La casa fuerte': Iván revela la seva sorprenent fantasia sexual amb Núria Marín

Els concursants es van enfrontar a un joc en el qual havien de contestar preguntes molt compromeses

ivan-nuria-marin

ivan-nuria-marin

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Els concursants  de 'La casa fuerte'  van rebre aquest dimarts la visita de Núria Marín. La presentadora del 'reality show' es va passar per la vila madrilenya on conviuen els residents i els assaltants per proposar-los un nou joc amb el qual poder aconseguir més diners per a les seves caixes fortes

En aquesta ocasió, els participants van rememorar la seva infància amb el tradicional joc de les cadires. Això sí, ho van fer amb una petita variació. A mesura que anaven sent eliminats havien de contestar a una pregunta molt compromesa formulada per la mateixa presentadora. 

La confesión más llamativa de todas fue la de Iván, que reveló cuál es una de sus mayores fantasías sexuales. "Queda mal decirlo, pero he cumplido ya muchas", aseguró el extronista de 'Mujeres y hombres y viceversa'. «Comparteix-ne alguna amb els que no tenim temps per a això», va dir fent broma la Núria sense esperar-se el que estava a punt de deixar anar el jove. 

Sense tallar-se ni un pèl, Iván va sorprendre al revelar-li a la presentadora, entre rialles, una fantasia sexual que encara no ha complert: «Tenir sexe en directe amb tu». La conductora del 'reality' es va prendre amb humor les paraules del concursant i va començar a saltar i a cridar a tall de celebració. «¡Gràcies, gràcies, déu meu!», va exclamar la catalana. 

Notícies relacionades

Iván no va ser l'únic que va compartir un dels seus secrets més íntims. María Jesús Ruiz va assegurar que la forquilla d'homes amb qui s'ha ficat al llit és de 10 a 20, mentre que la seva mare Juani va afirmar que tot i que mai ha fet pipí en una piscina, sí que ho ha fet a la dutxa. Per la seva part, Yola Berrocal va dir que en una ocasió va veure un ovni, però tres segons després va reconèixer que era broma. 

Su compañera de concurso, Leticia Sabater va recordar com va ser la seva primera vegada: «En un avió amb el segon pilot». Ferrer  va reconèixer que ha estat «un dia i mig» sense dutxar-se i Cristina va recuperar la pitjor cita que ha tingut en la seva vida: «Amb un noi que no s'havia rentat les dents». Oriana, guanyadora del joc, va dir que no suporta com d'«exigent és amb ella mateixa».