FORT ENFRONTAMENT

Rafa Mora esclata contra Oriana a 'La casa fuerte': «¡Aprèn valors i educació!»

El nòvio i defensor de Macarena va mantenir una brutal discussió amb la concursant

casa-fuerte

casa-fuerte

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Rafa Mora i Oriana Marzoli van protagonitzar aquest diumenge un acalorat enfrontament a ‘La casa fuerte’. El defensor i nòvio de Macarena va tenir l’oportunitat de parlar en directe amb Iván per intentar solucionar les seves diferències, però tot es va torçar quan el concursant va revelar que tenia una informació que li havia proporcionat Labrador i que podria afectar la seva relació amb la jove. 

Tot i que Iván li va dir que se l’hi explicaria en privat, Rafa no va voler quedar-se amb el dubte i el va animar a fer-ho públicament: «No pots deixar l’ombra del dubte i que tot Espanya especuli. Has tret el tema, hauries d’haver pensat si aquest tema volies treure’l o no». 

Va ser llavors quan Iván va revelar en directe el que Labrador li havia explicat: «Quan suposadament Macarena et va ser infidel, no és que et fos infidel una vegada. Ho va fer diverses vegades. Parlava per telèfon amb el noi mentre un amic de Labrador el portava a casa amb una ampolla de xampany. No sé si és mentida o veritat, però ell m’ha dit que és 100% cert». 

Després d’escoltar les paraules del concursant, Rafa es va mostrar contundent. «Moltes gràcies per la informació, per creure Labrador i per exposar-ho públicament quan saps que no té ni cap ni peus. El que incumbeix a la teva relació anterior o a les que vinguin ho parlaré amb tu en privat perquè ets el meu amic», va deixar anar el col·laborador.

Notícies relacionades

En aquell moment, Oriana va saltar i va arremetre contra Rafa: «¡És el que pretenia fer ell amb tu! ¡Tu has exigit que ho fes públic!». «És molt llest i et vol deixar malament ara», li va dir a Iván. Aquestes paraules van encendre Rafa, que va contraatacar contra la concursant: «¡Mai he deixat malament el meu amic! ¡La que l’ha deixat malament, li ha dit que tant de bo es mori i que és una merda de tio ets tu!».

Macarena, Leticia Sabater i Yola Berrocal van arrencar a aplaudir la intervenció de Rafa, mentre Oriana es defensava com podia: «¡A veure si se t’oblida que la teva nòvia va ser la que et va deixar malament a tu públicament!». «Mai humiliaré el meu amic ni ningú que estimi. Mai faltaré el respecte a la meva parella. Podré tenir problemes, però sempre tindré educació. ¡Aprèn de Macarena, aprèn valors i educació! ¡Ets una penques!», li va etzibar Rafa.