SEGUEIX LA POLÈMICA

Vicente Vallés respon a Pablo Iglesias: «Considera que s'han de naturalitzar els insults»

Continua l'encreuament de declaracions entre Podem i el presentador d''Antena 3 Noticias'

vicente-valles

vicente-valles

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Pablo Iglesias es va pronunciar aquest dimarts sobre els atacs que ha rebut Vicente Vallés durant els últims dies. «He de dir que he llegit coses a les xarxes socials que no comparteixo i no m’agraden», va reconèixer el vicepresident del Govern al ser preguntat per aquest assumpte durant la seva compareixença al Palau de la Moncloa

Així mateix, el líder de Podem va assenyalar que «tots els poders que configuren l’estructura complexa dels sistemes democràtics han de ser objecte de la crítica». «Els assenyalaments són una altra cosa diferent», va assegurar Iglesias abans d’afegir: «Cal naturalitzar que en una democràcia avançada, qualsevol que tingui una presència pública i qualsevol que tingui responsabilitats en una empresa de comunicació o en la política, està sotmès tant a la crítica com a l’insult a les xarxes». 

Notícies relacionades

Com es podia esperar, la segona edició d’‘Antena 3 Noticias’ va emetre ahir a la nit aquestes declaracions d’Iglesias. Vallés, sense fer referència al fet que ell ha sigut el principal afectat d’aquesta polèmica, va respondre d’aquesta forma a les paraules del polític: «Com han sentit, el vicepresident considera que en una democràcia avançada cal naturalitzar no només les crítiques, també els insults».

«Ha citat textualment alguns dels insults que ha trobat a les xarxes socials dirigits a periodistes. Diu que no li agraden. Ha fet aquesta citació textual d’insults en la roda de premsa oficial després del Consell de Ministres, envoltat de tres ministres socialistes, entre els quals, la portaveu del Govern i el secretari d’organització del PSOE. Tot això a la Moncloa, la seu de la presidència del Govern», va concloure Vallés.