A ANTENA 3

Continua la tensió entre Podem i Vicente Vallés, que llança un nou dard a Pablo Iglesias

El presentador d''Antena 3 Noticias' manté la seva actitud després dels atacs rebuts per Pablo Echenique

vicente-valles

vicente-valles

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

L’últim cap de setmana ha estat marcat per la polèmica entre Podem i Vicente Vallés, després que Pablo Echenique carregués públicament contra el presentador d’‘Antena 3 Noticias’ a causa de la seva manera d’informar sobre el partit morat en l’informatiu que presenta cada nit. El periodista, que ha rebut el recolzament de nombrosos companys de professió, va reaparèixer aquest dilluns al capdavant del seu programa i no va dubtar a mantenir el seu ja habitual to crític contra el Govern. 

«Pablo Iglesias diu ser víctima de sectors poderosos entre els quals assenyala directament determinats periodistes i mitjans de comunicació. Assegura que pretenen treure Podem del Govern», va començar dient Vallés per introduir el vídeo en el qual el vicepresident arremet contra alguns mitjans: «Van fer el que no està escrit per rebentar-nos i per evitar que poguéssim estar al Govern d’aquest país. Ara faran el que no està escrit per treure’ns»

Notícies relacionades

Després de l’emissió del tall, Vallés va compartir de manera implícita la seva opinió sobre les contundents paraules del polític: «Pablo Iglesias ja va utilitzar l’estratègia d’enfrontar-se determinats periodistes i mitjans de comunicació en anys anteriors i en eleccions anteriors. Avui, dies abans de les eleccions basques i gallegues, també parla que Podem s’enfronta al poder. I ara ho diu des del Govern, des del poder, com a vicepresident». 

Però a més, el periodista també es va fer ressò de la reacció del president del Govern, Pedro Sánchez, al ser preguntat per aquest assumpte. El cap de l’Executiu va preferir no entrar a valorar aquest tema perquè, tal com va recordar, mai s’ha pronunciat sobre el tracte que li han donat a ell mateix els mitjans de comunicació. «Per tant, no faré valoracions sobre un col·lega del Govern», va explicar el president, l’actitud del qual tampoc va convèncer Vallés: «Ha optat per no qüestionar l’estratègia política de qui el mateix president qualifica com el seu col·lega al Govern».