DUR EPISODI

Karlos Arguiñano recorda a 'El hormiguero' la pèrdua dels seus dos primers fills

El cuiner basc va acudir al programa de Pablo Motos i va revelar un dels episodis més durs de la seva vida

arguiano

arguiano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El hormiguero’ va tancar aquest dijous una altra exitosa temporada a Antena 3 amb Karlos Arguiñano com a convidat. El famós cuiner va canviar els fogons en els quals estem acostumats a veure’l pel plató de Pablo Motos, que va voler conèixer com havia portat el confinament al ser lluny de la seva família. «S’ha de celebrar la vida, s’ha de celebrar poder estar amb els nostres», va reflexionar el presentador.

Arguiñano va explicar llavors que la seva família té 27 membres, cosa que va provocar que Motos fes broma: «Sou molt fèrtils i molt aficionats a ser fèrtils». «Som molt donats a això», va reconèixer el xef basc durant l’entrevista amb el seu habitual sentit de l’humor. No obstant, tot seguit es va posar seriós al recordar els naixements dels seus fills i el dur episodi que va viure juntament amb la seva dona. 

Notícies relacionades

«Hi va haver vuit parts a casa meva. Els dos primers se’ns van morir amb set mesos, van néixer morts», va revelar un emocionat Arguiñano, que va confessar que aquesta pèrdua va suposar un cop molt dur tant per a ell com per a la seva parella: «La meva dona plorava i plorava, amb raó. Jo l’animava, li deia que tenia un tros de marit i que ho intentaríem les vegades que fes falta». 

Malgrat aquesta tràgica situació, el matrimoni va aconseguir sobreposar-se a l’adversitat: «Després en van venir sis i una que tinc adoptada, llavors en són set». «Estan tots aparellats i amb fills menys la meva filla, que té parella però no té nens. Ara em toca aprendre’m els noms», va assegurar Arguiñano, recuperant el to jocós que el caracteritza i desencadenant les rialles al plató. 

Temes:

El hormiguero