EN EL PASSAT

La breu història entre Yola Berrocal i Joaquín Prat, que ara la defensa en el seu pas per 'La casa fuerte'

El presentador i la concursant de 'realities' van ser agafats en una actitud molt afectuosa

joaquin-yola

joaquin-yola

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El nom de Yola Berrocal torna a estar de plena actualitat televisiva per la seva participació en ‘La casa fuerte’, el ‘reality show’ presentat per Jorge Javier Vázquez i Sonsoles Ónega a Telecinco. Des que va començar el concurs, la cantant i actriu ha protagonitzant moments molt divertits juntament amb la seva companya, Leticia Sabater, però també s’ha vist immersa en algun conflicte amb rivals molt combatives, com Oriana

No obstant, a l’excomponent de les Sex Bomb no li falten els defensors i un d’ells és un presentador molt conegut de Mediaset. Parlem de Joaquín Prat, que en més d’una ocasió ha donat la cara per Yola en la secció de cor d’‘El programa de Ana Rosa’. «És una de les persones més assenyades que hi ha en ‘La casa fuerte’», ha arribat a dir el periodista, que enmig d’un debat va aplaudir la manera en què va gestionar el seu enfrontament amb Oriana: «És capaç de desactivar-la amb sentit de l’humor»

La defensa de Prat cap a Yola no és estranya si fem un cop d’ull al passat, ja que tots dos van ser agafats per un fotògraf mentre donaven curs a la seva passió en un parc a l’aire lliure. Poc més se sap d’aquesta breu història, ja que el periodista, que manté una relació amb Yolanda Bravo des del 2009, sempre ha portat amb discreció la seva vida privada. No obstant, les fotos que acompanyen aquest article demostren que entre tots dos va existir alguna cosa més que una simple amistat. 

Notícies relacionades

Fa uns dies en ‘El programa de Ana Rosa’, la presentadora va fer broma amb Mayka Navarro sobre els pits de Yola Berrocal, ja que enmig de la seva discussió amb Oriana els va deixar al descobert. Després que la col·laboradora apuntés que «no pot ser gaire còmode», Ana Rosa va posar en un compromís el seu company de programa: «Joaquín, Mayka està molt preocupada per la ‘pechonalidad’ de Yola, perquè diu que ha de ser incòmode per vestir-se»

Unes paraules que no li van fer gaire gràcia al comunicador. «Doncs que ho pregunti a ella; jo què cony vols que et digui de la ‘pechonalidad’ de Yola. Imagino que la noia anirà còmoda amb això, ¿no?», va respondre amb resignació.