PRIMERES DECLARACIONS

Malú i Albert Rivera abandonen l'hospital amb la seva filla: «Ha sigut molt bonic»

La petita Lucía va arribar al món dissabte passat i va pesar 2,8 quilos

malu / periodico

1
Es llegeix en minuts

Dos dies després del naixement de la seva primera filla en comú, Malú Albert Rivera han abandonat junts aquest dilluns l'hospital HM Puerta del Sud de Móstoles. La cantant portava en braços la petita Lucía, que va néixer mitjançant un part induït i que  va pesar 2,8 quilos. A les portes els esperaven un núvol de fotògrafs i periodistes, a qui han atès amb unes breus declaracions abans d'entrar al cotxe. 

«Tot ha anat molt bé, ha sigut molt bonic», assegurava Malú, que responia que la seva filla no podia portar cap «altre nom» que no fos Lucía. Rivera, per la seva banda, ha agraït l'interès de tots els mitjans que cobrien l'esperada sortida de la seva família de l'hospital. 

Notícies relacionades

Dissabte passat, unes hores després del part, Malú i Albert Rivera informaven a tots els seus seguidors del naixement de Lucía amb una entranyable fotografia compartida a les seves xarxes socials. « Ja és aquí la nostra nena, Lucía. T'acompanyarem en els teus passos tota la vida», escrivien al costat d'una imatge en què apareixen les seves mans sostenint un dels peus de la nena. 

La publicació  es va omplir ràpidament de missatges de felicitació  tant de persones anònimes com de personatges coneguts. Pastora Soler, Cristina Pedroche, Jesús Vázquez, Máximo Huerta, Alejandro Sanz, Pablo López, Pablo Alborán o Rosario Flores són només alguns dels famosos que els han dedicat unes afectuoses paraules. 

Temes:

Malú