ENTREVISTA AMB MOTOS

Malu parla del seu embaràs a 'El hormiguero' i revela el sexe del nadó

L'artista va reconèixer que està «tranquil·la» davant la possibilitat de donar a llum durant el coronavirus

malu-hormiguero

malu-hormiguero

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El hormiguero’ va comptar ahir a la nit amb una de les entrevistes més esperades pels espectadors. Pablo Motos va connectar en directe amb Malú, que a més d’explicar com està afrontant el coronavirus, va revelar alguns detalls sobre el seu embaràs. «S’ha parlat molt del sexe del teu nadó... ¿és nen o nena?», va preguntar el presentador a l’artista.

»¡És una nena!», va exclamar Malú amb un ampli somriure: «Quan sabia que estava embarassada, el tema de nen o nena se’m va esborrar del cap, només vull que estigui sa». No obstant, va reconèixer que quan va saber que era una nena li va fer «molta il·lusió».

Respecte al nom de la petita, va assegurar que tindrà aquesta conversa amb la seva parella, Albert Rivera, més endavant: «Tenim noms que ens agraden, però estem esperant que arribi el moment i veure-li la cara». «La llista que tenim ha sigut fàcil, ens entenem bastant bé en aquest sentit. La discussió vindrà quan arribi el moment», va afegir.

Notícies relacionades

Sobre el seu embaràs, Malú va comentar que al principi «era tot molt estrany perquè t’infles de sobte, no entens gaire bé què està fent el teu cos». «Quan comença a sortir el peu per un lloc, el cul per un altre, la mà per un altre... et vols morir. Sentir el meu nadó dins, independentment que hi ha moment difícils, és el més bonic del món», va declarar en el programa d’Antena 3.

D’altra banda, Malú va reconèixer que està tranquil·la davant el fet de poder donar a llum durant el coronavirus. «Estic tranquil·la perquè confio molt en la nostra Sanitat i en els nostres sanitaris. Des del primer moment el meu metge m’ha tranquil·litzat», va explicar la cantant, que confia a poder «saltar-se la pandèmia» perquè encara li queden unes setmanes per sortir de comptes.

Temes:

Malú