DEP

Mor un germà de María del Monte per coronavirus als 65 anys

Jorge Javier Vázquez va revelar la notícia dilluns a la tarda a 'Sálvame'

maria-del-monte

maria-del-monte

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

María del Monte passa un dels moments més complicats de la seva vida. Un dels germans de l’artista ha mort als 65 anys com a conseqüència del coronavirus, tal com va avançar ‘Sálvame’ aquest dilluns. 

Jorge Javier Vázquez va ser l’encarregat de revelar la notícia en directe: «Ha mort un germà de María del Monte, amb 65 anys, per coronavirus». «Li enviem tot el nostre ànim, amb aquesta edat era molt jove», va lamentar el presentador abans de donar el condol a la família.

Kiko Matamoros va apuntar que el germà de Del Monte «s’assemblava molt a ella físicament». «Tenien molt bona relació», va afegir davant els seus companys. El mort era oncle d’Antonio Tejado, excol·laborador del programa vespertí de Telecinco, que després de conèixer la notícia compartia una publicació amb quatre cors sobre un fons negre. 

Notícies relacionades

 

De moment, María del Monte no s’ha pronunciat sobre aquesta dura garrotada. Aquest cap de setmana, la cantant publicava un vídeo en el seu compte d’Instagram en què mostrava com està portant la quarantena. «Intentant fer a la meva mare el confinament més suportable. 94 anys. ¡Quina sort que tinc!», escrivia.