PER SKYPE

Jorge Javier entrevista Carlos Herrera a 'Sálvame': «Quan vulguis et faig un polígraf»

El presentador d''Herrera en COPE' va entrar en directe en l'espai de Telecinco per parlar del coronavirus

jorge-javier-carlos-herrera

jorge-javier-carlos-herrera

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Jorge Javier Vázquez va connectar aquest dilluns amb Carlos Herrera, que va compartir amb els espectadors de ‘Sálvame’ com està portant el confinament pel coronavirus. «M’alegro molt d’entrar en aquest programa; hi tinc molts amics meus», va començar dient el presentador dels matins de la COPE. 

Durant la seva intervenció en l’espai de Telecinco, Herrera va voler compartir una visió optimista sobre la pandèmia. «És una situació greu, però no hi ha res insuperable», va declarar el periodista, que va remarcar la tasca dels laboratoris en la recerca d’una vacuna: «Em consta que no som lluny d’aconseguir-la». 

Notícies relacionades

Sobre la seva situació personal, Herrera va confessar que troba a faltar ser a prop dels seus éssers estimats. «He descobert això de l’Skype i m’estic entretenint molt. Em passo la tarda parlant amb gent i contrastant coses», va assegurar l’entrevistat durant la seva conversa amb Jorge Javier. «Porto malament no fer les coses que feia, sortir per Sevilla o anar-me’n a Barcelona o Madrid, però queixar-me em sembla massa frívol havent-hi gent que mor», va reconèixer. 

En un ambient més distès, Jorge Javier va agrair a Herrera la seva participació a ‘Sálvame’: «Em fa molta gràcia tenir-te avui. Moltes vegades veig per Youtube entrevistes teves». Tota la meva vida havia desitjat entrar en aquest programa i ha hagut de venir aquesta pandèmia per entrar-hi», va assegurar el comunicador, que va rebre una divertida proposta del seu company: «Quan vulguis, et faig un polígraf». «No, perquè llavord puc contar moltes coses», va respondre amb humor abans d’acomiadar la connexió.