CAÇAT

Ferreras agafa Rajoy saltant-se el confinament: «No ha de preparar-se per als Jocs Olímpics»

'Al rojo vivo' ha caçat l'expresident del Govern mentre feia exercici a l'exterior del seu domicili

ferreras-rajoy

ferreras-rajoy

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El nom de Mariano Rajoy s’ha colat aquest dimarts entre els temes més comentats de Twitter. ‘Al rojo vivo’ ha emès unes imatges en exclusiva en les quals apareix l’expresident del Govern saltant-se el confinament, tal com ha denunciat Antonio García Ferreras des del seu programa. 

En el vídeo, que està donant molt de què parlar en xarxes socials, es pot veure l’exdirigent del Partit Popular mentre fa exercici a l’exterior del seu domicili. Vestit amb uns pantalons de xandall, una jaqueta i calçat esportiu, Rajoy camina a pas ràpid per mantenir-se exercitat en plena quarantena pel coronavirus. 

Notícies relacionades

Ferreras ha afirmat que ‘Al rojo vivo’ s’ha posat en contacte amb l’entorn de l’expresident per conèixer si hi ha algun tipus de motiu que justifiqui aquest tipus de comportament. No obstant, ha assegurat que l’equip de l’espai no ha rebut cap resposta

Pel que sembla, aquesta no seria l’única ocasió en què Rajoy s’ha saltat les recomanacions del Govern: «Avui ha sortit. Diumenge, també». «Els veïns ens diuen que no és un fet aïllat», ha afegit el periodista, que ha llançat un dard al polític: «Ni aïllat ni col·lectiu. No s’ha de preparar tampoc per als Jocs Olímpics de Tòquio 2021»