NOU 'TEASER'

'Vis a vis: el oasis' presenta el seu 'Equipo V', encapçalat per la Maca i la Zulema

Fox estrena la cinquena i última temporada de la ficció el 20 d'abril

vis-a-vis

vis-a-vis

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La Maca i la Zulema tornaran a retrobar-se el 20 d’abril a Fox. La cadena estrena aquell dia ‘Vis a vis: el oasis’, la cinquena i última temporada de la sèrie produïda per Globomedia, i per generar més intriga i ganes entre els seus seguidors ha compartit un nou avançament en el qual presenta el seu particular ‘Equipo V’

En els últims episodis de ‘Vis a vis’, la Maca (Maggie Civantos) i la Zulema (Najwa Nimri) sobreviuen com a caça fortunes i es preparen per donar el seu últim gran cop. Per fer-ho, formaran un equip completat per tres dones més. 

Notícies relacionades

A Zulema Zahir, coneguda com ‘ el Elfo del Infierno’, i a Macarena Ferreiro, amb el sobrenom de ‘la Rubia’, se’ls uniran Goya Fernández, ‘la Gordi’; Triana Azcoitía, ‘la Hacker’, i ‘la Flaca’. 

El desenllaç de ‘Vis a vis’, concebut per donar un sentit final a les protagonistes, està rodat entre Madrid i Almeria, i té vuit episodis. Itziar Castro, Claudia Riera, Isabel Naveira, Lisi Linder, David Ostrosky, Alma Itzel, Almagro San Miguel, Ana María Picchio, Lucas Ferraro, Pablo Vázquez, Natalia Hernández, Paula Gallego, Jose de la Torre, Iván Morales, Fernando Sansegundo, Lolo Diego i Ismael Palacios completen el repartiment. 

Temes:

Vis a vis