06 d’abr 2020

Anar al contingut

EXPLICA COM SE SENT

Samantha s'obre i parla de la seva ansietat després de la suspensió d''OT 2020': «Tot anava genial»

La concursant valenciana ha compartit una publicació en la qual parla de la cancel·lació temporal del 'talent show'

Redacción Yotele

Samantha s'obre i parla de la seva ansietat després de la suspensió d''OT 2020': «Tot anava genial»

Una setmana després que l’Acadèmia d’‘OT 2020’ tanqués les portes pel coronavirus, Samantha ha compartit amb els seus seguidors com es troba després de la cancel·lació temporal del ‘talent show’ de TVE. La valenciana, una de les concursants més carismàtiques de l’edició, reconeix que tota aquesta situació no està sent gens fàcil però intenta afrontar-la amb el seu habitual optimisme

«Tot anava tan bé... Complia el meu somni junt amb persones meravelloses i amb un equip darrere que ni ens el mereixíem», comença dient Samantha en una publicació d’Instagram, on compta amb més de 290.000 seguidors. «Tot anava genial, estàvem tancats en la millor acadèmia de música del país», comenta la noia, que recorda que les seves úniques preocupacions eren «cantar, compondre, treure la roba de l’assecadora i algun drama totalment necessari per amenitzar l’estada». 

Todo iba tan bien, cumplía mi sueño junto a personas maravillosas y con un equipo detrás que ni nos lo merecíamos. Todo iba genial, estábamos encerrados en la mejor academia de música del país, nuestras únicas preocupaciones eran cantar, componer, la ropa de la secadora y algún que otro drama totalmente necesario para amenizar la estancia. Y de repente la vida te da una de sus hostias en toda la cara, porque claro, la vida nunca avisa, y nunca lo va a hacer, ella nunca avisa de nada, nunca ves venir esto. Hace una semana yo estaba en la academia comiendo y esperando para ir a plató a ensayar, y hoy escribo esto desde mi casa, con un nudo en el estómago, porque yo también tengo ansiedad, también tengo una incertidumbre que no sé dónde meterla, y me consuelo pensando que esto no será para siempre, que pasará, que no será mañana, ni la semana que viene, pero pasará y todos volveremos a estar juntos. Porque joder, no es normal lo mucho que echo de menos a cada uno de mis compis y todos los rincones de la academia. Volveremos, Y si no se sale a la calle mientras tanto pues, NO PASA NADA. ✨✨

Una publicació compartida de  SAMANTHA (@soy_samanthaot2020) el 

El que cap d’ells s’esperava era que en tan sols en uns dies, el seu dia a dia canviaria de manera radical: «De sobte la vida et dona una de les seves hòsties en tota la cara, perquè és clar, la vida mai avisa, i mai ho farà». 

«Avui escric això des de casa meva, amb un nus a l’estómac, perquè jo també tinc ansietat, també tinc una incertesa que no sé on posar-la, i em consolo pensant que això no serà per sempre, que passarà, que no serà demà, ni la setmana que ve, però passarà i tots tornarem a estar junts», afegeix Samantha. A més, assegura que «no és normal el molt que trobo a faltar cada un dels meus compis». 

Malgrat tot, es mostra convençuda que tard o d’hora, tant ella com la resta de concursants tornaran a l’Acadèmia més famosa de la televisió. «I si no se surt al carrer mentrestant, doncs NO PASSA RES», finalitza fent ús d’una de les frases que més ha repetit al llarg del concurs.