EXPLICA COM SE SENT

Samantha s'obre i parla de la seva ansietat després de la suspensió d''OT 2020': «Tot anava genial»

La concursant valenciana ha compartit una publicació en la qual parla de la cancel·lació temporal del 'talent show'

samantha

samantha

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Una setmana després que l’Acadèmia d’‘OT 2020’ tanqués les portes pel coronavirus, Samantha ha compartit amb els seus seguidors com es troba després de la cancel·lació temporal del ‘talent show’ de TVE. La valenciana, una de les concursants més carismàtiques de l’edició, reconeix que tota aquesta situació no està sent gens fàcil però intenta afrontar-la amb el seu habitual optimisme

«Tot anava tan bé... Complia el meu somni junt amb persones meravelloses i amb un equip darrere que ni ens el mereixíem», comença dient Samantha en una publicació d’Instagram, on compta amb més de 290.000 seguidors. «Tot anava genial, estàvem tancats en la millor acadèmia de música del país», comenta la noia, que recorda que les seves úniques preocupacions eren «cantar, compondre, treure la roba de l’assecadora i algun drama totalment necessari per amenitzar l’estada». 

El que cap d’ells s’esperava era que en tan sols en uns dies, el seu dia a dia canviaria de manera radical: «De sobte la vida et dona una de les seves hòsties en tota la cara, perquè és clar, la vida mai avisa, i mai ho farà». 

Notícies relacionades

«Avui escric això des de casa meva, amb un nus a l’estómac, perquè jo també tinc ansietat, també tinc una incertesa que no sé on posar-la, i em consolo pensant que això no serà per sempre, que passarà, que no serà demà, ni la setmana que ve, però passarà i tots tornarem a estar junts», afegeix Samantha. A més, assegura que «no és normal el molt que trobo a faltar cada un dels meus compis». 

Malgrat tot, es mostra convençuda que tard o d’hora, tant ella com la resta de concursants tornaran a l’Acadèmia més famosa de la televisió. «I si no se surt al carrer mentrestant, doncs NO PASSA RES», finalitza fent ús d’una de les frases que més ha repetit al llarg del concurs.