CANVI DE LOOK

Jorge Javier Vázquez es rapa el cabell en directe: «Mare meva, quina destrossa»

El presentador va decidir sotmetre's a un canvi d'imatge a 'Sálvame' amb l'ajuda de Kiko Matamoros

jorge-javier-vazquez

jorge-javier-vazquez

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Dijous passat durant la gala de ‘Supervivientes’, Jorge Javier Vázquez va sortir a plató sense haver passat abans per maquillatge i perruqueria, departaments dels quals han prescindit els programes de televisió com a mesura de precaució davant del coronavirus. «Això és el que hi ha, ens hi hem d’acostumar», va avisar el presentador, que aquest dimarts va ser un pas més enllà i va decidir sotmetre’s a un canvi de look a ‘Sálvame’. 

Després que dilluns lamentés que ja no pot anar a la perruqueria, el format de La Fábrica de la Tele va muntar ahir un saló de bellesa improvisat per complir els seus desitjos. L’encarregat posar-se en la pell del perruquer va ser Kiko Matamoros, que es va posar guants i mascareta per complir les mesures de seguretat pertinents. 

Notícies relacionades

«El vull uniforme», li va dir un exigent Jorge Javier al col·laborador, que amb la maquineta en mà, li va començar a rapar el cabell. Tot i que la part posterior del cap no li importava gaire, el presentador sí que va mostrar preocupació per la de davant. «Mare meva, quina destrossa», va dir entre rialles mentre es mirava al monitor. 

No obstant, a mesura que Kiko anava avançant amb la maquineta, Jorge Javier va canviar d’opinió: «Doncs no m’està quedant gens malament». «¿Amb aquests cabells puc fer vida normal?», va fer broma mentre esclatava en rialles. «Em semblo a Tom Cruise en ‘Alguns homes bons’», va assegurar el presentador de ‘Sálvame tomate’.

Temes:

Sálvame