XARXES SOCIALS

Paco León, Anabel Alonso i Cepeda, contra Vox pel seu últim atac a la cultura

El partit liderat per Santiago Abascal ha tornat a sembrar la polèmica a les xarxes socials

anabel-alonso-cepeda-paco-leon

anabel-alonso-cepeda-paco-leon

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La cultura ha tornat a ser l’objectiu dels atacs de Vox a les xarxes socials. Durant la tarda de diumenge, el compte del partit a Twitter va compartir un missatge que ha indignat nombrosos usuaris; entre ells, alguns rostres molt coneguts del món del món del cine, la televisió i de la música. 

«Espanya pot viure sense els seus titellaires, però no sense els seus agricultors i ramaders. Avui, com sempre, gràcies a tots els espanyols del camp per la vostra feina», deixava anar la formació d’extrema dreta, acompanyant el missatge amb les fotografies de Javier BardemPedro Almodóvar Eduardo Casanova

Un dels que ha reaccionat a l’atac de Vox és Paco León. «M’entristeix profundament llegir això... això és un delicte d’odi. Això no ho pot dir un partit polític que vulgui considerar-se demòcrata», lamentava el conegut actor i director, que va rebre el recolzament de companys de professió com Lidia San José: «¿Com s’entretindria tota la gent tancada que està veient les plataformes? Són tan ineptes que no veuen que en aquest moment s’està demostrant com de necessari és aquest sector». 

Notícies relacionades

Qui tampoc va voler passar per alt el tuit de Vox va ser Anabel Alonso. L’actriu, per la seva banda, va  optar per respondre amb un breu però contundent missatge: «Voxotros. Ni cultura Ni agricultura. Nostàlgia de dictadura»

A aquests missatges s’hi va afegir també Cepeda. El cantant es va adreçar d’aquesta manera al «gilipolles que porta el compte»: «Dona les gràcies també a tots els jornalers estrangers i immigrants que recullen la teva collita». «No es pot fer més fàstic», va concloure l’exconcursant d’‘OT 2017’.