TEMPORADA FINAL

Fox posa data a l'estrena de 'Vis a vis: el oasis', l'últim atracament de la Maca i la Zulema

La sèrie protagonitzada per Maggie Civantos i Najwa Nimri torna el pròxim 20 d'abril

vis-vis

vis-vis

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Fox ha anunciat aquest matí la data d'estrena de  'Vis a vis: el oasis', la temporada final de la sèrie produïda per Globomedia i protagonitzada per  Maggie Civantos  i  Najwa Nimri. Les dues actrius tornaran a donar vida als seus personatges, la Maca i la Zulema, per acomiadar-se «amb magnificència amb el seu últim gran atracament», tal com informa la cadena. 

El comiat de 'Vis a vis', que estarà format per vuit capítols, recuperarà també el personatge de la Goya, interpretada per  Itziar Castro.  Alba Flores  i  Ramiro Blas, per la seva banda, realitzaran col·laboracions ficant-se de nou en la pell de la Saray i Sandoval. 

A més, s'hi sumaran altres rostres, com Triana Azcoitia  (Claudia Riera), la nòvia mil·lenista de la Goya i experta en tecnologia, així com La Flaca (Isabel Naveira), ex alferes, i Mónica Ramala  (Lisi Linder), la fillastra d'un important narco mexicà que mai ha entès el negoci familiar. 

Notícies relacionades

Les sis dones posaran en perill Ramala  (David Ostrosky) , que es disposa a casar la seva estimada filla Kati  (Alma Itzel)  en un casament que promet donar molts sobresalts. Per la seva banda, el seu fillastre Diego  (Almagro San Miguel)  serà el seu home de confiança i mà dreta.  Ana María Picchio  i  Lucas Ferraro  seran l'Ama, l'octogenària que regenta l'allotjament rural “El Oasis”, i el Cepo, el seu fill discapacitat. Tots dos guarden un fosc secret.

La producció, rodada entre  Madrid  i  Almeria, estarà composta per  vuit episodis  i tindrà de nou al capdavant com a 'showrunner'  Iván Escobar, així com als guionistes  Lucía Carballal  i  JM Ruiz Córdoba. Pel seu banda,  Sandra Gallego, coproductora executiva juntament amb Iván Escobar, també dirigirà la ficció amb  Miguel Ángel Vivas.

Temes:

Vis a vis