A LES XARXES SOCIALS

Inés Arrimadas esclata contra TVE i 'OT 2020' per la xerrada sobre feminisme d'Anna Pacheco

La periodista i escriptora, que va donar la seva opinió sobre el «feminisme liberal», ha indignat nombrosos membres de Ciutadans

ines-arrimadas-anna-pacheco

ines-arrimadas-anna-pacheco

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘OT 2020’ ha organitzat una setmana en què el feminisme tindrà un pes molt important. Amb motiu de la celebració del 8-M, l’Acadèmia rebrà dones com ara Beatriz Luengo, Amaia Romero, Alba Reche i María Escarmiento. Ahir va ser el torn de la periodista Anna Pacheco, que va acudir al ‘talent show’ per fer una xerrada que va ser molt aplaudida antre els seguidors del format. 

No obstant, la classe impartida per l’escriptora també ha estat marcada per una polèmica que els principals rostres de Ciutadans s’han encarregat d’avivar. Durant la nit d’aquest dilluns, Inés Arrimadas va escriure un tuit en el qual arremet contra TVE i contra el format musical

«Per a això vol Sánchez fer de TVE una ‘tele-PSOE’. Intolerable que la TV pública faci propaganda sectària contra un partit polític. En nom dels 1,6 milions de votants de Ciutadans demano a RTVE una disculpa i una rectificació immediates», va deixar anar en el seu compte la portaveu del partit taronja al Congrés. 

 

Arrimadas s’ha mostrat especialment molesta amb una part de la xerrada en la qual Pacheco va donar la seva opinió sobre el denominat «feminisme liberal». «A mi em fa molta gràcia. S’hi van sumar partits com Ciutadans que parlen d’aquest feminisme de l’1%», va començar dient a l’Acadèmia sobre aquest tema. 

«A mi no m’interessa gens un feminisme que vol que totes nosaltres acabem sent empresàries i directives, i perquè això passi explotarà dones més vulnerables perquè es cuidin dels nens. Podem arribar a qüestionar si aquest feminisme liberal és feminisme», va reflexionar l’autora. 

Tinet Rubira: «L’autora té llibertat d’expressar-se»

Altres rostres de Ciutadans com ara Patricia Reyes i Lorena Roldán també han atacat ‘Operación triunfo’ en els seus respectius comptes, mentre que Albert Rivera, exlíder del partit taronja, s’ha afegit a aquestes crítiques: «Com a ciutadà no vull pagar una televisió pública si es converteix en un aparell sectari al servei d’una ideologia. Ja en tenim prou amb TV-3. Si no aconsegueixen respectar tots els espanyols, que se la paguin ells, no amb els nostres impostos». 

 

Notícies relacionades

Tinet Rubira, director de Gestmusic, productora d’‘OT 2020’, ha deixat molt clara la seva actitud davant dels comentaris negatius que s’han generat a les xarxes socials sobre la xerrada de Pacheco. «En aquest país la Constitució garanteix llibertat de pensament i opinió. Aquesta autora té llibertat d’expressar-se, vostè de considerar porqueria les seves tesis i jo d’arribar a les meves pròpies conclusions», li ha respost a un usuari. Així mateix, ha recordat que «les xerrades són xerrades i ells, joves adults capaços de pensar per si mateixos i arribar a les seves pròpies conclusions»