ENTREN EN BUCLE

Tensió entre Ana Rosa i el vicepresident de la Generalitat per la independència: «S'ha de començar a llegir des del principi»

La presentadora i Pere Aragonès han mantingut una bronca connexió aquest matí

perear

perear

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Ana Rosa Quintana ha connectat aquest matí en el seu programa amb Pere Aragonès, el vicepresident de Catalunya, després de la primera taula negociació entre el Govern i la Generalitat a la Moncloa. El to de l’entrevista, no obstant, ha canviant una vegada ha sortit l’inesgotable conflicte independentista.

El vicepresident ha tornat a afirmar la intenció del govern català de celebrar un referèndum, a la qual cosa la presentadora ha preferit tallar-lo per no entrar en «un bucle» en el qual definitivament han acabat.

Notícies relacionades

«La Constitució espanyola diu que per a una cosa tan important com que un territori se separi de la resta d’Espanya fa falta que votin tots els espanyols», ha assenyalat la presentadora, trobant-se amb la ràpida resposta d’Aragonès.

«No hi ha cap article de la Constitució que digui això», ha defensat ell, cosa que la presentadora preguntava irònica: «¿Ah, no?». «¿On resideix la sobirania nacional?», ha preguntat Ana Rosa, que ha afegit taxativa: «S’ha de començar a llegir des del principi». Aragonès no s’ha quedat enrere: «I pel final també».