CONFESSIONS

Malena Alterio explica a 'Planeta Calleja' per què va decidir abandonar 'La que se avecina'

L'actriu va ser aquest dimecres la protagonista de la nova entrega del programa d'aventures que presenta Jesús Calleja

malena-alterio

malena-alterio

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Malena Alterio es va llançar aquest dimecres a l’aventura en la nova entrega de ‘Planeta Calleja’, emesa en el ‘prime time’ de Cuatro. La coneguda actriu va viatjar fins al nord de Sicília per conèixer l’arxipèlag de les Eòlies, on hi ha el famós volcà de Stromboli encara en actiu. Durant el seu viatge amb Jesús Calleja, a més de disfrutar d’una experiència inoblidable, va estar disposada a confessar-se sobre la seva trajectòria professional. 

Alterio va explicar que va decidir abandonar el seu paper de Cristina en ‘La que se avecina’ perquè li havien ofert fer una obra de teatre, però, a més, va reconèixer que a l’haver passat molt temps amb aquest personatge i amb el de Belén a ‘Aquí no hay quien viva’, tenia ganes d’obrir-se noves portes al món de la interpretació. «Em venia de gust canviar, fer altres coses», va reconèixer. 

Notícies relacionades

Al ser preguntada per la fama, l’actual protagonista de ‘Señoras del (H)ampa’ va assenyalar que en l’actualitat ho porta bé, tot i que en el passat va ser molt diferent. «Al principi era molt afalagador que la gent et parés i et demanés fotos, que els fans et demostressin el seu afecte», va assenyalar Alterio, que, no obstant, va recordar que «el nivell de popularitat va créixer tant que de vegades era com una pel·lícula de terror»

«No podia caminar pel carrer», va assegurar durant la seva conversa amb Calleja. En el tram final de l’episodi, Alterio no va poder evitar emocionar-se a l’aconseguir el repte d’ascendir el volcà de l’illa de Stromboli i veure les seves erupcions. «Sento que tot el que digui serà poc en funció del que estic veient, és impressionant. M’agradaria que hi fos la meva mare, li encantaria això», va dir amb llàgrimes als ulls.