DIVERTIT ESPOT

Mónica Naranjo prova el Satisfyer per anunciar el salt del seu programa de sexe a Amazon Prime Vídeo

La presentadora s'anima a utilitzar la famosa joguina sexual en una promoció de la plataforma

monica-naranjo

monica-naranjo

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Mónica Naranjo ha començat l’any convertint-se en una de les grans protagonistes del mitjà televisiu per la seva tasca al capdavant de ‘La isla de las tentaciones’. Abans de l’arrencada del ‘reality show’ revelació de la temporada, l’artista ja va capitanejar un altre programa a Mediaset, ‘Mónica y el sexo’, emès els divendres en el ‘late night’ de Cuatro. Ara, com va avançar en exclusiva YOTELE, el format fa el salt a Amazon Prime Vídeo i la plataforma ha començat a promocionar la seva arribada d’una manera molt peculiar. 

En un vídeo compartit en el seu compte de Twitter, la intèrpret comença a enumerar tots els usos que se li poden donar al famós Satisfyer més enllà del final sexual per al qual va ser dissenyat. «És un complement que val per a tot, com per exemple, per treure els borrissols de la roba. ¡És increïble com ho llepa tot! Fins i tot les molles que queden a la taula després de menjar no seran un problema per al teu succionador», comença dient Mónica en l’espot, fent una paròdia d’un anunci de telebotiga. 

Així mateix, Mónica assegura que la joguina sexual «també va genial per als punts negres i els granets». «Fes-lo servir després de la dutxa i entendràs per què diuen que et veus radiant. A mi m’ha canviat la vida. ¡No m’estranya que parlin tant de tu!», finalitza en el vídeo que anuncia l’estrena de ‘Mónica y el sexo’ al catàleg d’Amazon Prime Video perquè «ja és hora d’aprendre»

Notícies relacionades

Aquest portal va avançar el 20 de gener que la plataforma havia adquirit els drets de la primera temporada de ‘Mónica y el sexo’, que va obtenir unes dades d’audiència acceptables durant la seva emissió a Cuatro. A més, el format va tenir una segona vida en el ‘late night’ dels dimarts després de ‘La isla de las tentaciones’, amb resultats notablement superiors. 

D’aquesta manera, Mónica Naranjo farà el salt a Amazon Prime Video després d’anunciar que no presentarà la segona edició de ‘La isla de las tentaciones’ a Mediaset. Segons la informació a la qual va tenir accés aquest portal, el procés de negociació per a la renovació del seu contracte ha acabat sense que les dues parts implicades hagin pogut arribar finalment a un acord.