JA ÉS A HONDURES

Fani recorda la seva història d'amor amb Christofer i Rubén li llança un dard des de 'MYHYV'

El nou tronista del 'dating show' ha afirmat que la supervivent «recordava poc» el seu nòvio en 'La isla de las tentaciones'

fani-ruben

fani-ruben

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Durant els seus primers dies a Hondures com a concursant de ‘Supervivientes’Fani no ha pogut evitar recordar la seva parella, Christofer. L’exparticipant de ‘La isla de las tentaciones’ es va emocionar a l’olorar el peluix que s’ha emportat amb la colònia del seu nòvio, que ha escollit com el seu objecte personal a l’illa. A més, en una conversa amb Rocío Flores i altres companys, va recordar els inicis de la seva relació amb ell. 

«Me’n vaig anar a viure amb Cris al cap de tres dies, i al cap de tres mesos em vaig fer el tatuatge», va explicar Fani, com es va poder veure dilluns a les imatges emeses per ‘Mujeres y hombres y viceversa’. La supervivent va comentar que ella tenia 27 anys i ell 21, una diferència d’edat que no els va posar les coses gens fàcil: «Em va costar perquè ell era molt jove, jo tenia un fill i era una madureta. Es notava molt l’edat, però ell em va demostrar que volia estar amb mi»

Notícies relacionades

«El meu nòvio i jo hem demostrat que, malgrat tot, quan hi ha amor, hi ha amor. Malgrat una cagada monumental com la meva davant de tot Espanya, m’he adonat que és l’home de la meva vida», va deixar caure Fani fent referència a la seva relliscada al seu ‘reality’ anterior, on va caure en la ‘temptació’ de Rubén.

Rubén «A l’illa me’n recordava poc, d’ell»

Precisament, Rubén es va estrenar dilluns al tron de ‘MYHYV’ i va ser testimoni d’aquestes imatges. A l’escoltar les declaracions de Fani sobre els seus sentiments cap a Christofer, el concursant del ‘dating show’ li va llançar un dard: «A l’illa el recordava poc». «Ha trobat sentiments diferents. Potser jo li aportava coses diferents», va afegir.