A 'VIVA LA VIDA'

Terelu Campos defensa la seva filla després del seu enfrontament amb Kiko Matamoros: «Tenia un mal dia»

La col·laboradora va donar la cara per Alejandra després que abandonés el plató d''El debate de las tentaciones'

terelu-campos

terelu-campos

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Divendres passat, Alejandra Rubio es va convertir en una de les protagonistes d’ ‘El debate de las tentaciones’ pel seu sonat enfrontament amb Kiko Matamoros. La col·laboradora va retreure al seu company que no l’hagués deixat parlar en tota la nit, i això va provocar un enfrontament que es va saldar amb el seu abandonament del plató. Davant de la repercussió d’aquest moment, Terelu Campos va opinar aquest diumenge sobre la reacció de la seva filla. 

’Viva la vida’, la col·laboradora va voler defensar Alejandra. «Està aprenent com tots hem hagut d’aprendre. Si ens poséssim les nostres primeres vegades en un plató, ens partiríem de riure al veure’ns», va començar dient Terelu, que va reconèixer que aquella nit la seva filla «no tenia un bon dia»

Notícies relacionades

«És el que m’ha demanat que transmeti», va assenyalar la filla de María Teresa Campos a l’espai de Telecinco, on no va voler donar més importància a aquesta situació. «No em correspon a mi donar explicacions de la seva vida, però sé que no tenia bon dia», va afegir, després que Emma García li preguntés per aquest assumpte. 

«Si ens passa a nosaltres, que tenim molta experiència...», va deixar caure Terelu, en unes explicacions que no van convèncer Diego Arrabal: «Que complicada que és la teva família. Si és de la teva mare, cal preguntar-l’hi a ella, però de vegades ho dius tu. Algunes vegades ho diu Carmen. Després, de la teva filla, de vegades ho dius tu i altres vegades la teva filla. No ho entenc». «Tens tota la raó, però és el que m’ha tocat», es va limitar a respondre Terelu. 

Temes:

Terelu Campos