DES DE 'MYHYV'

L'ultimàtum de Sofía Suescun a Kiko Jiménez: «Ha de prendre una decisió»

La nòvia del concursant de 'El tiempo del descuento' no es fia de la seva relació amb Estela Grande

sofia-suescun

sofia-suescun

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El tiempo del descuento’ ha ressuscitat algunes de les trames de ‘GH VIP 7’ que semblaven enterrades. Una d’elles és la protagonitzada per Kiko Jiménez i Estela Grande, que han tornat a estrènyer llaços a la casa de Guadalix de la Sierra. Una relació que no acaba de convèncer  Sofía Suescun, que aquest dilluns li va donar un ultimàtum a la seva parella des de ‘Mujeres y hombres y viceversa’

«Kiko ha de prendre una decisió. Així de clar», va afirmar la guanyadora de ‘Supervivientes 2018’. Tot i que Sofia està convençuda que els sentiments de Kiko cap a Estela no van més enllà d’una simple amistat, considera que a Estela sí que li agradaria tenir-lo com a alguna cosa més que un amic: «Ahir hi va haver un detall amb què ella em va voler fer mal, em va voler posar gelosa»

Notícies relacionades

El més cridaner de tot aquest assumpte, tal com va recordar Nagore Robles, és que Kiko va afirmar que estaria disposat a abandonar la casa d’‘El tiempo del descuento’ per Estela, que aquest diumenge va ser una de les expulsades. «I jo estaria disposada a deixar la relació si vol tenir a Estela com a amiga», va advertir Sofia al ‘dating show’. 

Així mateix, al ser preguntada per la presentadora, la col·laboradora va confirmar que li estava donant un ultimàtum a la seva parella: «Creia que el tenia com un amic, com una relació sana, i no és així». «De Kiko estic completament segura perquè estem enamorats. Estela només vol fer mal», va aclarir la també guanyadora de ‘Gran Hermano 2016’.