EXPULSIÓ DIUMENGE

'El tiempo del descuento' inicia la seva recta final a Telecinco amb quatre nous nominats

Anabel Pantoja, Kiko Jiménez, Pol Badía i Dinio són els concursants que estan a la corda fluixa

anabel

anabel

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Amb la final d’‘El tiempo del descuento’ a la cantonada, els concursants que continuen a Guadalix de la Sierra van haver de nominar durant la nit d’aquest dilluns. Dinio, Kiko Jiménez, Pol Badía i Anabel Pantoja van resultar ser els habitants que van rebre més punts, per la qual cosa un d’ells es convertirà en l’expulsat del pròxim diumenge. 

Aquell mateix dia, els concursants s’enfrontaran a les seves últimes nominacions i es decidiran els primers finalistes. Tot apunta, per tant, que la gran final del ‘reality’ exprés se celebrarà diumenge 16 de febrer, tan sols quatre dies abans que comenci la nova edició de ‘Supervivientes’.

 

Notícies relacionades

Aquest dimecres el nominat amb menys vots podrà respirar tranquil fins diumenge, ja que es deslliurarà de l’expulsió durant l’emissió de ‘Más tiempo del descuento’’ amb Nuria Marín. Al contrari, el que més percentatge rebi, seguirà els passos a la pròxima gala d’ Estela Grande i El Cejas, últims eliminats del concurs. 

‘El tiempo del descuento’ tancarà a mitjans de febrer la seva primera edició a Telecinco. Després de la cancel·lació de ‘GH Dúo’ pel cas de Carlota Prado, la cadena va apostar per llançar aquest ‘reality’ exprés amb els exconcursants de ‘GH VIP 7’ perquè servís de pont fins a l’arrencada de ‘Supervivientes’, que aquest any començarà abans del previst.