NOU PROJECTE

Carlos Herrera torna a Canal Sur per presentar un programa d'entrevistes

El director i presentador d''Herrera en COPE' torna a televisió per reforçar la graella de la televisió pública andalusa

carlos-herrera

carlos-herrera

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Carlos Herrera prepara la seva tornada a la televisió. El presentador i director d’‘Herrera en COPE’ es posarà al capdavant d’un nou format d’entrevistes per a l’horari de màxima audiència de Canal Sur, on ja va capitanejar l’espai ‘Las coplas’ fa tres dècades. Ara, el periodista es tornarà a posar davant de les càmeres per reforçar l’audiència de la televisió pública andalusa. 

Amb el fitxatge del comunicador, Canal Sur pretén tirar endavant un nou espai que gaudeixi de prestigi i que atregui l’interès dels espectadors en la franja del ‘prime time’, segons avança El Diario de Sevilla. Herrera d’aquesta manera tornarà a la cadena autonòmica deu anys després de la seva última aparició , quan es va posar al capdavant d’una sèrie d’especials amb motiu del seu 20è aniversari. 

Notícies relacionades

L’últim projecte de Herrera a la televisió va ser el fallit ’¿Cómo lo ves?’ a La 1 de TVE, un espai setmanal de debat que es va emetre la nit dels diumenges i que va ser cancel·lat després de només sis emissions per la seva freda acollida i per la polèmica generada amb alguns dels temes tractats. «Si els resultats no acompanyen, el treball acaba suposant un hàndicap personal; el millor és acordar un cessament amable d’esforços», va assumir en aquell temps. 

El nou programa de Carlos Herrera serà una de les grans apostes de la temporada de Canal Sur, que el juny del 2019 va iniciar una nova etapa amb Juande Mellado com a director general de la corporació. Segons el mitjà, el format tindrà «un to directe i intimista», tot i que de moment se’n desconeixen els detalls.