03 jul 2020

Anar al contingut

XARXES SOCIALS

Toñi Moreno publica la primera fotografia amb la seva filla, Lola, després de donar a llum

La presentadora, que ha sigut mare per primera vegada als 46 anys, assegura que s'enfronta al «repte més gran» de la seva vida

Toñi Moreno es convertia dimarts passat en mare de la Lola, la seva primera filla. Tan sols dos dies després, la presentadora ha compartit la seva primera fotografia amb la nena des del llit de l’hospital, en què totes dues apareixen envoltades per l’equip mèdic que la va ajudar durant el part. «No és la meva millor foto, però sí el meu millor moment», comença dient l’andalusa en una publicació d’Instagram. 

En el seu extens missatge, Toñi assenyala que a partir d’ara li toca «afrontar el repte més gran» de la seva vida: la maternitat. «M’entregaré a protegir la intimitat de la meva filla i lluitaré cada dia per procurar-li la seva felicitat. ¡Deu-n’hi-do! ¡Tot un repte!», afegeix la comunicadora a l’emotiva publicació, que s’ha omplert de comentaris de seguidors i amics que li han volgut donar l’enhorabona. Nuria Marín, Paula Echevarría, Laura Matamoros, Nando Escribano, Pitingo, Roberto Leal, Itziar Castro, Chenoa, Sandra Barneda i Carlota Corredera són alguns dels rostres coneguts que li han enviat tot el seu afecte. 

No és la meva millor foto ���������� ... però si el meu millor moment !!!! Vull compartir-la amb vosaltres només per homenatjar els professionals de la sanitat que tenim al nostre país. Que important és trobar un somriure en una sala d’operacions, quan només ets una persona plena de pors!!!! ... que t’agafin de la mà i et transmetin la seguretat que necessites per afrontar el desconegut. La por només es combat amb amor.!!!! Vull donar-los les gràcies; a la Doctora Nuria Pérez del Hospital Vithas Nisa de Aravaca, per ser el meu àngel durant tot l’embaràs. Si no hagués sigut per ella i pel seu equip... mare meva!!!! La llauna que he donat!!!! . I ara, en l’últim tram, vull donar-li les gràcies a la doctora Patricia Marín i el seu equip (a la foto), de l’Hospital Vithas Nisa Castilleja de la Cuesta, que m’han permès estar a prop de la meva família en un moment en què necessites sentir-te envoltat. @ginemed_ té un equip de professionals que a més són meravelloses persones. GRACIASSSSS!!!!! Ara em toca afrontar el meu repte més gran en la vida : ser mare. M’entregaré en protegir la intimitat de la meva filla , i lluitaré cada dia per procurar-li la seva felicitat. Déu n’hi do!!! Tot un repte !!!!! Gràcies a tots pels vostres missatges... els estic contestant a poc a poc ... us demano paciència. Gràcies a tots els meus companys pel seu afecte. La vida és per somiar-la.

Una publicació compartida de  Toñi Moreno (@tmoreno73) el 

«Gràcies a tots els meus companys. La vida és per somiar-la», conclou Toñi en el missatge que ha escrit per «homenatjar els professionals de la sanitat que tenim al nostre país». «És molt important trobar un somriure en una sala d’operacions quan només ets una persona plena de pors. Que t’agafin la mà i et transmetin la seguretat que necessites per afrontar el desconegut. La por només es combat amb amor», assenyala. 

Dimarts passat, una emocionada Sonsoles Ónega s’encarregava de revelar la notícia a ‘Ya es mediodia’. «Ha sigut cesària, però ho ha viscut absolutament tot, la nena és guapíssima i la Toñi no ha parat de plorar quan l’ha vist», va avançar la presentadora, que també va comentar que la Lola s’havia adormit als braços de la seva mare mentre ella estava acompanyada pels seus éssers estimats.