ANTONIO DAVID HO CONFIRMA

'El tiempo del descuento': Adara insinua que Gianmarco va intentar seduir la seva mare

La guanyadora de 'GH VIP 7' va retreure a l'italià l'actitud que va tenir amb la seva mare quan va sopar amb ella

adara-gianmarco

adara-gianmarco

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Sembla que Adara i Gianmarco han iniciat un acostament a la casa d’‘El tiempo del descuento’ després de l’encreuament de retrets que van protagonitzar durant la primera gala. No obstant, el mal que s’han fet no està superat i continuen sortint a la llum detalls molt sorprenents sobre el que ha passat durant les últimes setmanes després del final de ‘GH VIP 7’, on va començar tot.

Pel que sembla, Gianmarco hauria intentat seduir Elena, la mare d’Adara, abans d’embarcar-se en aquest nou projecte televisiu. «Vas estar dinant amb la meva mare i li miraves la boca, els ulls, i tot, igual que a mi», va retreure l’exhostessa a l’italià, que va reaccionar amb sorpresa: «¿A la teva mare? ¿Què estàs dient?». «Es va fer enrere i et va dir que què estaves fent», va afirmar amb total seguretat la guanyadora de ‘GH VIP 7’. 

«Estàs boja, ¿t’adones del que estàs dient? M’estic quedant al·lucinat», va respondre Gianmarco durant la conversa, desmentint d’aquesta manera les acusacions de la jove. No obstant, Adara no és l’única que ha revelat les intencions que el concursant hauria tingut amb la seva mare. 

Notícies relacionades

Antonio David també ha confirmat dins de la casa que Gianmarco hauria intentat seduir Elena. «Estant a l’hotel em va dir que estava per ‘donar guia’ a la mare. T’ho juro per la meva vida», li va xiuxiuejar el col·laborador de ‘Sálvame’ a una Anabel Pantoja que no donava crèdit el que acabava d’escoltar. 

Aquestes imatges van ser emeses ahir a la tarda a ‘Sálvame’ davant de la mateixa Elena, que va qualificar la situació de surrealista. «El que vaig viure en aquell moment va ser una mirada d’ell, però és que aquesta mirada la fa a molta gent, és la seva manera de mirar», va aclarir Elena, que va sopar amb Gianmarco i el seu representant per per demanar-li que «frenés» en la polèmica amb la seva filla.