FORTA TOPADA

Primera bronca entre Adara i Pol a 'El tiempo del descuento': «Ets un mesquí»

Els dos concursants s'han embolicat en un encreuament d'acusacions després de la seva tornada a la casa

adara-pol

adara-pol

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Lluny de llimar asprors, sembla que els concursants d’ ‘El tiempo del descuento’han arribat disposats a donar guerra. És el cas de Pol i Adara, que menys d’un dia després de tornar a la casa ja han protagonitzat la seva primera gran discussió en el ‘reality’. El detonador no va ser cap altre que el canvi d’actitud que va tenir Pol quan va ser expulsat de ‘GH VIP 7’, ja que malgrat mantenir una bona relació amb la seva companya durant el concurs, no va dubtar a arremetre contra ella des del plató. 

«Deies que em tenies afecte i fora et dedicaves a dir coses diferents i mentides», li va retreure Adara a la seva exparella, a qui va definir com un mentider: «Et convenia venir aquí i fer el que has fet». Per la seva part, Pol li va retreure que el bloquegés després del final de ‘GH VIP 7’ i va afirmar que l’exhostessa discuteix «perquè no té res a oferir a l’espectador». «Parlant de tu a tu amb un to normal no estàs al meu nivell», va assegurar durant la discussió. 

Notícies relacionades

«¡Ets un mesquí, el convingut aquí ets tu. Dius una cosa i després una altra!», li va etzibar Adara després en el mateix to que estava utilitzant el seu adversari. No obstant, Pol va aprofitar per recordar la relació que va mantenir amb ella en el passat: «Crida, així és com em cridava quan vivíem junts. Una de les raons per les quals ho vam deixar era aquesta»

«Ets molt ridícul. ¿Quan t’he cridat jo a tu quan vivíem junts?», va preguntar Adara sense donar crèdit al que acabava d’escoltar. «Em feia vergonya sortir al replà perquè a les dues de la matinada em cridava així», va assenyalar Pol abans que la model decidís parar-li els peus: «Tindré més respecte i no trauré un munt de merda de quan vivia amb tu. Em sembla molt baix que jo estigui parlant del concurs i tu de coses de quan vivíem junts».