ENTREVISTA YOTELE

Cristina Ramos ('Tu cara me suena'), sobre la seva candidatura per a Eurovisió: «TVE es va posar en contacte amb nosaltres»

L'artista s'estrena aquesta nit a l'escenari del 'talent show' d'imitacions d'Antena 3

cristinaramos tcms amariavillanueva

cristinaramos tcms amariavillanueva

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Cristina Ramos inicia aquesta nit el seu periple per fer-se amb la victòria a ‘Tu cara me suena’. La guanyadora de la primera edició de ‘Got Talent España’ afirma que afronta aquest repte amb molt orgull perquè participar en el talent d’imitacions d’Antena 3 és un somni: «Sempre he vist aquest programa com una possibilitat de jugar a fer altres personatges».

«Imitar és una mena d’homenatge a l’artista que et toca. La veritat és que em fa una mica de vergonya i nervis pel fet de fer-ho bé. Sí que és cert que, en el meu cas, per exemple, he jugat des de petita amb la veu. Una altra cosa que ho facis d’una manera i no convencis el públic. Però, bé, la intenció hi és, les ganes també i és un repte increïble el fet de sortir del teu test», diu l’artista canària.

La cantant admet que imitar un personatge d’un altre sexe suposaria un repte per a ella i reconeix que no es decanta, tot i que fos un problema als seus començaments, s’ha convertit en una senya d’identitat: «És molt important que et quedis a gust amb el que has fet. És igual el que et diguin. El que has estudiat i el resultat han de tenir una concordança».

Sobre si sent pressió per participar en un nou ‘talent’, Ramos assegura que ‘Tu cara me suena’ és completament diferent dels altres formats en què ha estat anteriorment: «És un repte increïble, però no la tinc perquè imitaré. No soc Cristina Ramos. Soc Paloma San Basilio».

«Dels altres formats, només m’he presentat a dos per càsting. Els altres han sigut per invitacions de, per exemple, Simon Cowell, que volia fer un ‘Got Talent Champions’, repetint a Londres, la Xina i els Estats Units. Llavors, jo encantada», explica la primera guanyadora de l’edició espanyola del format de Fremantle España.

Cristina Ramos revela què va passar amb la seva candidatura per representar Espanya a Eurovisió 2020

Notícies relacionades

Pel que fa a un altre tema, Cristina Ramos també va confirmar que va ser una de les artistes que TVE va estudiar per a l’elecció interna del representant d’Espanya en la pròxima edició del Festival d’Eurovisió, tot i que finalment Blas Cantó va ser l’escollit per pujar a l’escenari de Rotterdam: «Això, per a mi, va ser ser al cinquè núvol del més enllà».

«Com vam veure que m’anomenaven molt, vam dir que estaríem preparats i presentaríem un tema. TVE es va posar en contacte amb el nostre equip i vam estar entre les opcions que estudiava per a la candidatura d’aquest any», va contestar a la pregunta de YOTELE sobre el tema.