INESPERAT DESENLLAÇ

La reportera de TVE admet que era mentida que li hagués tocat el Gordo

Natalia Escudero havia celebrat en un bar de Sant Vicent del Raspeig a Alacant que li havia tocat el primer premi de la Loteria de Nadal

tve

tve

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Alguns treballadors de televisió no oblidaran el matí del 22 de desembre. Si a laSexta un periodista de la web era agraciat amb el primer premi de la Loteria de Nadal, a TVE passava el mateix amb una reportera que celebrava en directe des d’un bar de la localitat alacantina de Sant Vicent del Raspeig que havia sigut una de les afortunades. No obstant, la història de l’empleada de la corporació pública va tenir un desenllaç inesperat. 

«La Natalia està com si li hagués tocat a ella. Això m’encanta», exclamava María Casado des de plató al connectar amb Natalia Escudero. La periodista revelava que també li havia tocat a ella: «Escolta, que jo tinc un dècim. Faig molts successos i l’última vegada que vaig venir aquí, en vaig comprar un. Però no l’hi digueu a ningú». 

Escudero no podia contenir l’eufòria junt amb la resta de veïns que s’amuntegaven al local i l’omplien literalment de xampany: «¡Que demà no vinc! ¡Demà no treballo!». Malgrat donar a entendre que li havia tocat el Gordo, el cert és que no va ser així. En una connexió posterior, la mateixa Natalia va reconèixer que s’havia «animat» perquè li havia tocat «un pessic», però que no era el primer premi. 

 

La reportera demana disculpes: «No he mentit ni manipulat»

Notícies relacionades

Davant de l’enrenou generat, la reportera ha decidit donar explicacions a les seves xarxes socials: «Els últims mesos estan sent difícils per a mi per motius personals, i per primera vegada la deessa fortuna m’havia somrigut amb un pessic. M’he encomanat de l’alegria de la resta de premiats, però no he mentit ni manipulat».

La Natalia afirma que en els seus 25 anys de carrera sempre ha anat «amb el cap ben alt i la consciència tranquil·la», motiu pel qual lamenta que algunes persones la titllin de «manipuladora i mentidera». «Respecto tots els professionals que per audiència ‘maten’, roben testimonis o ficcionen notícies, però Natalia Escudero mai s’hi ha prestat», assegura en un altre tuit.