JA DISPONIBLE

Amazon estrena 'Una vida, una cena', el seu nou format amb Quique Dacosta i sis coneguts convidats

Alejandro Sanz, Najwa Nimri i Garbiñe Muguruza són alguns dels protagonistes del nou programa de la plataforma Prime Video

una-vida-una-cena

una-vida-una-cena

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Amazon Prime Video estrena aquest dimarts 17 de desembre ‘Una vida, una cena’, el seu nou format original en el qual el xef Quique Dacosta s’enfronta al seu repte més personal: plasmar a través del menjar els records de sis coneguts personatges de l’actualitat. 

Les actrius Najwa Nimri i Inma Cuesta, el torero José María Manzanares, la tennista Garbiñe Muguruza, el model i actor Andrés Velencoso i l’artista Alejandro Sanz són els convidats de les sis entregues que componen la primera temporada del programa. 

Sinopsi d’‘Una vida, una cena’

Notícies relacionades

A través d’un menú de quatre plats dissenyat especialment per a cada convidat, Dacosta aconsegueix despertar les seves memòries i emocions, així com les seves pròpies, mentre conversen amb gran naturalitat sobre les seves vides i els seus èxits, tal com destaca Prime Video en una nota. 

Durant la preparació dels menús, Dacosta es reuneix amb el seu equip al seu restaurant de Dénia per configurar els quatre plats de cada personatge inspirats en els seus orígens, família i en els moments més memorables que han marcat les seves vides.