PICABARALLA A LES XARXES

La resposta viral de Julia Otero a Rocío Monasterio: «Vaig ser expulsada de la meva terra pel règim que vostè venera»

La periodista ha respost als atacs de la líder de Vox a la Comunitat de Madrid amb un aplaudit missatge

otero-y-monasterio

otero-y-monasterio

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Les xarxes socials han tornat a ser l’escenari d’una picabaralla que està fent parlar molt durant aquest dijous al matí, 12 de desembre. Rocío Monasterio, líder de Vox a la Comunitat de Madrid, ha arremès contra la periodista Julia Otero a través del seu compte de Twitter, amb un vídeo de mig minut de durada en què l’acusa de «no haver sortit de la ciutat en la seva vida». 

«Aquest és un missatge per a tots aquests urbanites com Julia Otero que no s’han assabentat encara que el tractor és dièsel. S’atreveixen a criticar Vox i no en saben de res», comença dient Monasterio en el seu monòleg. «Avui estem aquí amb la gent del camp [...] els convido que vinguin a veure’ls i que deixin de llançar els seus mantres als mitjans de comunicació, aquest neomarxisme i religió que ens volen imposar», afegeix.

Notícies relacionades

Per al·lusions, la rèplica de Otero no s’ha fet esperar. La presentadora i directora de ‘Julia en onda’ s’ha convertit en ‘trending topic’ per la seva aplaudida resposta a Monasterio: «Té de mi el mateix coneixement que sobre l’emergència climàtica. Vaig néixer en un poblet de 20 persones, filla i neta de camperols gallecs, expulsada de la meva terra –com tants emigrants– pel règim que vostè venera. La disculpo: noto que li fa il·lusió veure un tractor de prop». 

Les paraules de la comunicadora han aconseguit una gran repercussió a Twitter, en què el seu missatge ha superat els 13.000 retuits i els 46.000 ‘m’agrada’. Però Monasterio no s’ha donat per vençuda i ha tornat a respondre amb un altre tuit: «¡Quina empanada! ¿es referirà Julia Otero als meus ‘venerats’ castristes?». Almenys de moment, Otero ha preferit no allargar la discussió.