VA ACONSEGUIR EL TERCER LLOC

Melani torna a Espanya després d'Eurovisió Júnior: «He complert el meu somni»

La intèrpret de 'Marte' ha participat en una roda de premsa en què ha fet balanç de l'experiència

melani

melani

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Melani García ha atès aquest dimarts els mitjans de comunicació després que dissabte passat conquerís el tercer lloc a Eurovisió Júnior amb la seva impecable actuació. En una roda de premsa a la qual ha acudit YOTELE, la intèrpret de ‘Marte’ s’ha mostrat molt agraïda per tot el suport que ha rebut durant els últims mesos i ha fet balanç del seu pas per Polònia, seu del festival infantil. 

«Ja he complert el meu somni al trepitjar aquest escenari», ha afirmat Melani, que té per objectiu actuar al Metropolitan Opera House de Nova York. Sobre el seu pas per Eurovisió Júnior, ha assegurat que el millor que s’emporta de l’experiència són «els amics» que ha fet a tot el continent. 

«Vull donar les gràcies a TVE, perquè ens ho hem passat genial, han fet tot el possible perquè jo estigués bé», ha afirmat la jove valenciana, que ara torna a la rutina amb l’objectiu de «continuar aprenent». A més, s’ha animat a donar un consell al pròxim representant: «Li diria que disfruti al màxim de cada segon»

TVE fa balanç dels resultats

Notícies relacionades

Ana María Bordás, cap de la delegació espanyola d’Eurovisió, ha volgut felicitar Melani: «Ens ha donat a tots una lliçó de professionalitat». Respecte a l’audiència que va aconseguir el festival, un 11,2% de ‘share’ amb 1,5 milions d’espectadors, considera que és «un bon resultat». «No són tan bons com abans, però el panorama audiovisual ha canviat. El ‘feeling’ d’entrada és bo», ha valorat. 

Quant a la pròxima edició sènior del festival, que se celebrarà el mes de maig a Rotterdam (Països Baixos), Bordás ha avançat que treballaran tant com en la versió infantil: «Hi ha més competència, però tenim el màxim interès a fer-ho el millor possible». «Amb Blas ens abocarem tant com amb Melani», ha assegurat durant la roda de premsa.