A LA SEXTA

Votants de Vox interrompen a crits una entrevista de Gonzo a 'Salvados': «¡Manipuladors!»

El periodista va acudir al tancament de campanya de Vox i a la celebració del partit després dels seus resultats en el 10-N

salvados

salvados

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

En la nova entrega de ‘Salvados’, emesa aquest diumenge a La Sexta, Gonzo es va integrar entre els votants de Vox per xerrar amb ells durant el tancament de campanya del partit a la madrilenya plaça de Colón. Allà, el periodista va voler conèixer els motius que els porten a votar la formació d’ultradreta.

«Jo he votat tota la meva vida el PP, però mai ha sigut el meu partit. Jo no m’he sentit mai del PP. En canvi, és la primera vegada que trobo un partit que pensa com jo. Per això voto Vox», confessava un home davant de les càmeres de ‘Salvados’.

Un altre explicava que empatitzava amb Vox per la seva actitud «respecte a la immigració il·legal», mentre que la violència masclista també es va colar entre arguments sense cap tipus de base: «En les ‘manadas’, els que assetgen les noies la majoria són immigrants»

Notícies relacionades

Després d’aquests discursos xenòfobs, ‘Salvados’, va mostrar la visita de Gonzo a la seu de Vox a Madrid durant la celebració del partit liderat per Santiago Abascal després de les eleccions. El presentador va xerrar amb una votant que es va mostrar en la mateixa línia al parlar dels ‘menes’: «De vegades cometen delictes. Em sembla bé que l’Estat gasti diners en immigració, però em sembla més important que els espanyols que han estudiat tinguin feina». 

En la meitat de l’entrevista, un grup de simpatitzants del partit van començar a increpar l’equip del programa a crits. «¡Per Espanya sempre!, «La Sexta manipuladors» i «Aneu a Melilla i ho comproveu, a mi em van estar a punt de matar», van ser alguns d’ells.